Automobilio Gyvis Laikiklis Belaidis Kroviklis Mobiliųjų Telefonų Įkrovimo Turėtojas Lopšys Sukasi Mokestis Stentas už Qi Įrenginiai

€3.72

-20%

€4.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lanksti tv laikiklis, lankstūs išmaniųjų telefonų turėtojas, lankstus magnetinis telefono turėtojas, lanksti automobilinis telefono laikiklis, lanksti telefono dirželio laikiklis, melas telefono turėtojas, lankstus vaizdo telefono turėtojas, lanksti galaxy " telefono laikiklis, lanksti disko telefono turėtojas, roating lankstus telefono turėtojas.

Savybės:

Vidinis automatinis temperatūros nustatymo lusto, nuo viršsrovių ir viršįtampių apsauga, trumpo jungimo apsauga, siekiant išvengti antkainio & perkaitimo, saugumas ir patikimas.

Ten yra super stick gyvis (gyvis gali būti plaunamos pakartotinai) ant dugno ir vakuumo slėgio relė virš.Ji gali būti nustatyta ant priekinio stiklo ir labiausiai lygaus paviršiaus, paspausdami vakuumo slėgio jungiklis.Virš dviejų įrenginio metodai atitinka jūsų skirtingiems poreikiams!

360 laipsnių sukimosi, teikti lanksčiau pasirinkti peržiūrėti savo telefonu vairuojant.

Minkštas turėtojas rankena apsaugoti jūsų prietaisą nuo braižymo.

Reguliuojamas laikiklio ilgis ir sukasi dizainas: jūs galite reguliuoti ilgio laikiklio tinka jūsų telefoną, kad geriausia imti poziciją.

Ji sujungia kroviklis, telefono laikiklis, vienas vienetas.Todėl jūs galite įdėti savo telefono į savo automobilį, kai jūs vairuojate.Tuo tarpu, jūs galite įkrauti per savo belaidį įkroviklį.

Aprašymai:

Tinka mobiliųjų telefonų plotis tarp 3.5 cm iki 7 cm

Aptakus ir elegantiškai paprastas belaidžio įkrovimo stentas, kuris galios iki bet kurio mobiliojo prietaiso įrengta Qi-suderinama imtuvas.

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir protingas įkrovimo technologijos, tai yra absoliutus turi turėti visus mobiliųjų telefonų savininkams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Įėjimo įtampa: 5V-9V

Išėjimas: 5V 1A/9V 1.4

Įkrovimo galia: 5W-10W

Matmenys: 163*82*71mm

Pakuotė:

1 x Belaidis Kroviklis

Pastabos:

Prašome leisti 0-2mm paklaida dėl vadovo matavimo, ačiū už supratimą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome suprasti, ačiū.

Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Jokios Funkcijos
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas LESHP

Panašūs produktai