Pelės Padas HyperX Didelis Gamer XXL Klaviatūros Stalas Pelės Kilimėlis 900x400cm Kilimų Gumos Tapis Souris Žaidimų Notbook Už CSGO Kilimėlis.

€5.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ddr4 sąsiuvinis, pelės kilimėlis, tyrimas tabl, tatuiruotė tapetai, sienų, pelės padas anime vyras, lqs žaidimų pelės, vsd 1t tb, hp bandymas, "logitech" pelės, zte v.

modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor

Pastaba: 1.Dydis gali būti 0.5-2cm paklaida dėl rankos priemonė; 2.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

1.100% Brand New

2.Jūs galite Papuošti Savo Darbalaukį su Pele Trinkelėmis.

3.Gražus Spalvų Atspausdintas ant Pelės Mygtukai

4.Aukštos Kokybės,Pagaminta iš Minkštos Gumos Medžiagų ir Sklandžiai Audinio

5.Dydis:XL, L(210mm)xW(260mm) "xH(2mm) L(700mm)xW(300mm)" xH(2mm) L(800mm)xW(300mm) "xH(2mm) L(900mm)xW(400mm)" xH(2mm)Visi Dydis su Juoda Užraktas Kraštas (1.Nuokrypis intervalas:1-3cm 2.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.)

6.Daugiau Kaip 10 Nuotraukų,jei norite žinoti,plz pranešimą mus!Paketą, įskaitant: 1 * pelės mygtukai kilimėlis (be pelės ir klaviatūros ) 7.Mes galime pritaikyti bet kokį paveikslėlį.Galite apkarpyti bet kokio dydžio pelės mygtukai.Jūs galite susisiekti su mumis jei jums reikia.Jei perkate daugiau.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.Suteiks jums didmeninės kainos.

Produktų Statusas SANDĖLYJE
Pakuotė No
Spalva juoda
Prekės Pavadinimas ONSMIL
Medžiaga Guma
Stilius Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris anime
Storis 2mm
Naudokitės proga dovana kalėdų dovana

Panašūs produktai