Genshin Poveikio Office Pelių Žaidėjus Minkštas Pelės Mygtukai Žaidimas Biuro Darbo Apvalios Pelės Kilimėlį, pagalvėlę, XL, neslidžia Nešiojamas Pagalvėlės, kilimėlis

€2.69

-43%

€4.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kilimėlis, genshin poveikio pelės mygtukai, pelės kilimėlis, genshin poveikio keychain, gamer mause padas, tatuiruotė tapetai, sienų, genshin pelės mygtukai, mat violetinė pelės mygtukai, minkštas xl pelės mygtukai, genshin poveikis.

Apvalios Pelės Padas neslidus Stalas gumos Padas Stalas Stalo Raštas Žaidimų Pelės Kilimėlis Žaidimas Biuro Darbo

Produkto Renginiai:

APSAUGOTI JŪSŲ STALO: Pagamintas iš tvirtos guminės medžiagos, kuri apsaugo jūsų stalo nuo įbrėžimų, dėmių, išsiliejimas, šilumos ir scuffs.Ji taip pat suteikia jūsų biuro modernus ir profesinės atmosferą, kai jūs įtraukėte ją ant jūsų darbalaukio.Savo lygaus paviršiaus, leis jums mėgautis rašyti, rašyti ir naršyti.Tai yra puikiai tinka tiek biure ir namuose.

DAUGIAFUNKCINIS STALAS PADAS: Įvairūs Colių Dydžio ,Jos patogios ir lygaus paviršiaus galima dirbti kaip pelės mygtukai,stalas kilimėlis,stalas blotters ir rašymo bloknote.

SPECIALIOS neslidžios DIZAINO : Specialių zomšiniai dizaino už nugaros pusėje,padidintas atsparumas trinčiai su darbalaukio,Ne slydimo.Trinties pasipriešinimas padidėjo 70%, nei kad iš odos.

Atsparus VANDENIUI IR LENGVAI valomas: Pagaminti iš vandeniui atsparios ir ilgaamžės gumos, tai stalo padas apsaugo jūsų darbalaukio nuo išsiliejusio vandens ir kitų skysčių.Lengva valyti。

Gaminio Dydis:

LockEdge200X200MM

Ne LockEdge200X200MM

LockEdge220X220MM

Ne LockEdge220X220MM

Tipas 4 Stalas matSize200X200MM
Medžiaga Guma
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas BBTHBDNBY
tipas 2 Klaviatūros mygtukai stalas kilimėlis
Kilmės KN(Kilmės)
3 tipas Kreiptis į darbą biure ir namuose
Modelio Numeris kilimėlis anime Stalas kilimėlis
Produktų Statusas SANDĖLYJE
Funkcija ne sliptechnology
Tipas 5 Stalas matSize220X220MM
Logotipo Spausdinimo gamtos Pelės Mygtukai Gumos Mause Pad Klaviatūros Stalo Žaidimo Kilimėlis
Stilius Radiacinės Saugos, Kita
Tipas 1 Žaidimų Pelės Mygtukai

Panašūs produktai