5.75 Colių LED Žibintų 200W LED Motociklo priekinis žibintas už Dyna Street Bob Super Wide Glide Low Rider Naktį Lazdele Traukinys

€18.99

-42%

€33.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: honda hornet led, raudonos šviesos žibintai led, aprilia kaukė, motorcycl, motociklo prožektoriai, laidai, biper harley davidson street bob, harley davidson, indnice, harley davidson street glide porą, striukė moto.

5.75 Colių LED Žibintų 200W LED Motociklo priekinis žibintas už Dyna Street Bob Super Wide Glide Low Rider Naktį Lazdele Traukinys

DIDŽIUOJUOSI SAVO DVIRATĮ: kaip jūs jaučiatės, kai jums atrodo, kad jūsų dviratis yra taip pat svarbu, kaip taip, kaip jūs manote, kai jūs važinėti.Atnaujinkite savo požiūrį ir padidinti savo dviratį s boastability su mūsų naują 5.75 colių halo įrengtas LED žibintai.

SAUGUMAS VISADA: šviesus priekinis žibintas yra pirmas dalykas, į sąrašą saugos, ir turėtų būti paskutinis dalykas, dėl savo proto žygio metu.Ginkluotųjų su patikima Led, integruota šilumos kriaukle ir IP67 reitingų, šie žibintai turi savo atgal.

SKAITYKITE DAUGIAU: Imtis savo nuotykius toliau priekinis žibintas kaip galingas.Didžiulis projektorius artimąsias ir įspūdingai atgal kelio dominuoja aukštas šviesos pristatyti bendra kelio matomumas, jums reikia turėti jojimo ilgai po to, kai saulė rinkinys.

DOT REIKALAVIMUS: Jūsų atliekami žiaurūs bandymai, siekiant užtikrinti, kad jis gali dirbti sunkiausiomis bausmėmis.Mūsų žibintai eiti per griežtą testavimą, siekiant užtikrinti, kad jie atitinka arba viršija DOT standartus stiprumo, ilgaamžiškumo ir matomumą.

PAPRASTAS, REALUS: Palikti biudžetų ir terminų darbe.Dviračiai yra visa informacija apie, paprasta ir nesudėtinga pasitenkinimą.Šie žibintai, su savo standartines 5.75 colių dydžio ir plug-n-play H4 jungtis, laikyti jį paprasta ir jus sukti.

Spalva: juoda

Medžiaga: aliuminio

Pakuotės Turinys:

1 * Motociklo Priekinis Žibintas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Priešakinių Šviesų

Panašūs produktai