Lurke MK01 Žaidimų Pelės , Hollow-Out Lengvas Pelių 45g,PMW3389 16000DPI ,Laidinis USB, Kompiuterių Pro Gamer

€38.69

-24%

€51.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klaviatūros xiaomi, pelės kojų razer naga, dildo vilkas, lqs žaidimų pelės, šviesos rgb pelės, žaidimo pelės, dell pelės, pelės su tiek laidinių ir bevielių, 9 pelės mygtuką, modao žaidimų pelės.

TeamWolf MK01 atrodo ir jaučiasi replika Logitech classic Pelės " Logitech Mini Uv55a), kuris buvo naudojamas daugelyje star žaidėjų era, kai StarCraft buvo populiarus, buvo vadinama "star " artefaktas".Ji labai tinka RTS realaus laiko strategija / Mob taktinis konkurencinga žaidimai.Šių dviejų tipų žaidimų atkreipti dėmesį į sparčiai mobiliojo kontrolės, daug nepertraukiamai ilgą laiką, ir, lankstumas ir lengvumas pelės yra pirmasis.Vilkas M01 yra skirta Dizaino elektroninių žaidimų pelę.

Įspūdingos režimas: piršto įspūdingos tipas / intriguojančio tipas

Siekiant palengvinti lanksti kontrolės ir judėjimo, kad bendras dydis yra mažas, pirštui ar rankena yra rekomenduojama.

Svoris: 45g

Svorį yra ne mažiau kaip 45g.Šiuo metu tai yra lengviausias svoris masiškai gaminamų elektroninių konkurencijos pelė, kuri yra tik pusė svorio įprastos pelės.Tai gali gerokai sumažinti rankų nuovargio žaidėjų, kurie naudoti pelę ilgą laiką.

Išvaizda: perforuotas dizainas

Trikampis, cut-out skyles ant fiuzeliažo gali padaryti delne rankas vėdinti ir išsklaidyti šilumą ilgą laiką, kuris gali sumažinti laipsnį, prakaitavimas.

Raktas: Omron 50m

Kairįjį ir dešinįjį mygtukus, naudoti Nissan Omron 50m mikrojungiklis, kuris turi ilgą tarnavimo laiką ir malonią liesti.Ji naudoja mikrojungiklis naudojami tik pavyzdinėje pelės iš kitų didžiųjų prekės ženklų rinkoje.

Jutiklis: pmw3389

Sumontuotos originalios pavyzdinė optinis jutiklis, aukščiausios konfigūracija rinkoje, tikslus padėties nustatymas ir stiprus suderinamumas pelės mygtukai.

Laidas: super lankstus skėtis virvė

Super lankstus skėtis virvė naudojama pynimo laidas, kurios gali labai sumažinti vilkdami jausmas, vielos.Su super lengvas, jis gali patirti jausmą, o ne privalomas.Su įmontuotu "Velcro" gali pasirūpinti, viela.

Pėdų pleistras: Teflono Pėdų Pleistras

Dėvėti, atsparus Teflono koja pasta.Formos koja pasta yra bendras "Logitech" G102 / GPRO kabelio versija.Jis gali būti naudojamas trečiųjų šalių koja pasta pagerinti vartotojo, grywalność.

Vairuotojas: Custom vairuotojas

Pelės tvarkyklė gali būti įdiegta, pelės mygtuką, gali būti apibrėžta, ir DPI / grąžos norma ir kiti parametrai gali būti nustatyti.Grąžos norma gali būti koreguojama be vairuotojo: paspauskite ir palaikykite nuspaudę grįžties klavišas, tada paspauskite DPI klavišą, norėdami pereiti grąžos norma, be vairuotojo (125hz-250hz-500hz-1000hz).

Pagrindiniai punktai: Vilkas MK01 yra lengviausias ir labiausiai įrengta elektroninė žaidimas pelės rinkoje.

Sąsajos Tipas USB
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Modelio Numeris MK01
Prekės Pavadinimas KOMANDA
Kilmės KN(Kilmės)
Patekimo į rinką laikas Jul-13
DPI 12000
Skaičių Mygtukai 6
Skaičių Volai. 1
Tipas Laidiniu
Stilius Mini
Pakuotė Taip
Sertifikavimo Nėra
Bendras Svoris 45g
Ranka Orientacija Teisė

Panašūs produktai