Laidinė Pelė USB Optinės Žaidimų Pelės Programuojami Kompiuterio Pelės Žaidimas 4 Reguliuojamas DPI LED RGB Šviesos Makro Pelės

€4.93

-42%

€8.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: a4tech, mažas žaidimų pelės, didelis pelės laidinis, 3m lipnios juostelės led juostelių, rgb šviesos balta, lqs žaidimų pelės, šviesos rgb pelės, žaidimo pelės, 12000 dpi pelės, žaidimas pelių.

Aprašymas:

Ši pelė yra skirta optinis variklis, kuris turi 6 lygius DPI koreguoti, atitinkančių jūsų įvairius darbo ir pramogų poreikius.

Šios pelės žaidimas turi spalvinga šviesos poveikio, suteikti jums su vėsioje vizualinį poveikį ir padaryti jums atrodo patraukli, pakeisti "Windows 2000" / "VISTA" / 7/8/10 ir pakeitimo, skirtą "MAC".

Tai ergonomiškas pelės yra lengva laikyti ir naudoti, siekiant padėti jums valdyti funkcija tiksliai ir lengvai, taupymo pastangų už jus.

Šio tipo laidinė pelė priima užsakymą mygtuką dizainas, tinka žaisti žaidimus, ir yra 10 mygtukų, pakankamai patenkinti jūsų įvairių operacijai reikia.

Šis žaidimų pelė yra skirta lengvas ir kietas išvaizdą, galite siųsti savo draugams, kurie mėgsta žaisti žaidimus, kaip gera dabar.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS.

Spalva: juoda.

Dydis: 12.5x6.8x3.5cm.

Mygtukas kiekis: 10.

Šviesos: 14 rūšių RGB šviesos.

DPI: 6 lygius DPI koreguoti.

Prijungimas tipas: USB kabelio.

Kabelio ilgis: 1,8 m.

Darbo įtampa: 5V.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x pelė.

Prekės Pavadinimas FangNymph
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Laidiniu

Panašūs produktai