Naujas Patvarus Dirvožemio Mėginių Ėmimo Zondas 20 Colių Lauko Vamzdinės Golfo Aikštynas Vejos Nerūdijančio Plieno Sodo Zondas Dirvožemio Mėginių Ėmimo Priemonės

€15.55

-59%

€37.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sodo įrankis, cnc zondas, ranka grėblys, sodo kultivatorius, cnc router, grbl, šakutės sodas, parkas įrankis, z zondas, cnc xyz touch zondas.

aprašymas: 1, Bandymo dirvožemio mėginių ėmimo zondas, sodų ir vejų priežiūros techninę priežiūrą,poreikiams, žemės ūkio, miškininkystės ir golfo aikštynams. 2, Aukštos Kokybės: Pagaminti išskirtinę apdailos ir Nerūdijančio plieno medžiagų, mūsų žemės zondai yra kruopščiai apdirbta sklandžiai, lengvai atranka ir ilgalaikį patvarumą. 3, Apytiksl.Dirvožemio Mėginių Matavimo 21" ilgai,išorinis skersmuo zondas yra 0.98",tai yra pažymėtos 7.87 intervalai nurodyti mėginių ėmimo gylis,rankena yra 9.44"ilgai. 4, leidžia lengvai dirvožemio pašalinimas, vaizdo dirvožemio profilio tikrinimo ir valymo.Gražus Dirvožemio Bandymų Rinkiniai 5, Tai puikus balansas tarp kainos, profesionali kokybė, ir perkeliamumas.Gaminio dydis :51*24* 2.5 cm Imties dydis :3/4x8 Nerūdijančio plieno medžiaga: nerūdijantis plienas produkto dizainas yra šviesos ir pagrįstas, neatitinkančių mėginių ėmimo gylis, žemės ūkio, miško ir golfo aikštynas Paketų sąrašas: 1 * dirvožemio mėginių ėmimo zondas aprašymas:

1, Bandymo dirvožemio mėginių ėmimo zondas, sodų ir vejų priežiūros techninę priežiūrą,poreikiams, žemės ūkio, miškininkystės ir golfo aikštynams.

2, Aukštos Kokybės: Pagaminti išskirtinę apdailos ir Nerūdijančio plieno medžiagų, mūsų žemės zondai yra kruopščiai apdirbta sklandžiai, lengvai atranka ir ilgalaikį patvarumą.

3, Apytiksl.Dirvožemio Mėginių Matavimo 21" ilgai,išorinis skersmuo zondas yra 0.98",tai yra pažymėtos 7.87 intervalai nurodyti mėginių ėmimo gylis,rankena yra 9.44"ilgai.

4, leidžia lengvai dirvožemio pašalinimas, vaizdo dirvožemio profilio tikrinimo ir valymo.Gražus Dirvožemio Bandymų Rinkiniai

5, Tai puikus balansas tarp kainos, profesionali kokybė, ir perkeliamumas.

Gaminio dydis :51*24* 2.5 cm

Imties dydis :3/4x8 į

Nerūdijančio plieno medžiaga: nerūdijantis plienas

Gaminio konstrukcija yra šviesos ir pagrįstas, neatitinkančių mėginių ėmimo gylis, žemės ūkio, miško, golfo kursai

Paketų sąrašo:

1 * dirvožemio mėginių ėmimo zondas

aprašymas: 1, Bandymo dirvožemio mėginių ėmimo zondas, sodų ir vejų priežiūros techninę priežiūrą,poreikiams, žemės ūkio, miškininkystės ir golfo aikštynams. 2, Aukštos Kokybės: Pagaminti išskirtinę apdailos ir Nerūdijančio plieno medžiagų, mūsų žemės zondai yra kruopščiai apdirbta sklandžiai, lengvai atranka ir ilgalaikį patvarumą. 3, Apytiksl.Dirvožemio Mėginių Matavimo 21" ilgai,išorinis skersmuo zondas yra 0.98",tai yra pažymėtos 7.87 intervalai nurodyti mėginių ėmimo gylis,rankena yra 9.44"ilgai. 4, leidžia lengvai dirvožemio pašalinimas, vaizdo dirvožemio profilio tikrinimo ir valymo.Gražus Dirvožemio Bandymų Rinkiniai 5, Tai puikus balansas tarp kainos, profesionali kokybė, ir perkeliamumas.Gaminio dydis :51*24* 2.5 cm Imties dydis :3/4x8 Nerūdijančio plieno medžiaga: nerūdijantis plienas produkto dizainas yra šviesos ir pagrįstas, neatitinkančių mėginių ėmimo gylis, žemės ūkio, miško ir golfo aikštynas Paketų sąrašas: 1 * dirvožemio mėginių ėmimo probedescription: 1, Bandymo dirvožemio mėginių ėmimo zondas, sodų ir vejų priežiūros techninę priežiūrą,poreikiams, žemės ūkio, miškininkystės ir golfo aikštynams. 2, Aukštos Kokybės: Pagaminti išskirtinę apdailos ir Nerūdijančio plieno medžiagų, mūsų žemės zondai yra kruopščiai apdirbta sklandžiai, lengvai atranka ir ilgalaikį patvarumą. 3, Apytiksl.Dirvožemio Mėginių Matavimo 21" ilgai,išorinis skersmuo zondas yra 0.98",tai yra pažymėtos 7.87 intervalai nurodyti mėginių ėmimo gylis,rankena yra 9.44"ilgai. 4, leidžia lengvai dirvožemio pašalinimas, vaizdo dirvožemio profilio tikrinimo ir valymo.Gražus Dirvožemio Bandymų Rinkiniai 5, Tai puikus balansas tarp kainos, profesionali kokybė, ir perkeliamumas.Gaminio dydis :51*24* 2.5 cm Imties dydis :3/4x8 Nerūdijančio plieno medžiaga: nerūdijantis plienas produkto dizainas yra šviesos ir pagrįstas, neatitinkančių mėginių ėmimo gylis, žemės ūkio, miško ir golfo aikštynas Paketų sąrašas: 1 * dirvožemio mėginių ėmimo zondas

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
imties dydis 3/4x8 į
Kilmės KN(Kilmės)
Dirvožemio Mėginių Ėmimo Zondas Sodo Zondas Dirvožemio Mėginių
Įrankiai Golfo Vejos
Modelio Numeris varžtų ištraukimo
Medžiaga Chromo-vanadžio Plieno
nerūdijančio plieno medžiagos Nerūdijančio Plieno
Naudojimas Home DIY

Panašūs produktai