Japonija Stiliaus Turas Šiaudelių, Austi Cornskin Sėdynės Pagalvėlės, Pledai Rankų Darbo Futonas Kilimėlis Kilimas Tatamio Langą Medituoti Garbinti Jogos Kilimėlis Balkonas

€12.59

-35%

€19.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plastikinių šiaudelių, vonios kambarys modernus, europos kilimėliai, grindų įrankis, kilimų turas, Kilimas, balkonas stalo kėdė, jogos kilimėlis, indijos meditavimo pagalvėlė, Japonų Stiliaus.

Šiaudelių, austi cornskin sėdynės pagalvėlės futonas sėdynės kilimėlis 60cm turas tatamio bay lange Medituoti Garbinti jogos kilimėlis balkono kambarį kilimėlis

Pavadinimas:Rankomis austi turas grindų plotas pledai Spalva: Kaip nuotraukoje Medžiagų: Lino šiaudų odos Technologija:Rankomis austi Už: gyvenamasis kambarys, miegamasis, virtuvė, bathroomand kitos vietos Dydis:60*60cm Patarimas: rankinis matavimas bus 3cm nuokrypis, yra normalus.

----ATSILIEPIMUS

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes suteiksime jums dovana kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3-4 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

--LAIVYBOS--

1.Visi daiktai parduotuvėje paramos LAŠAS LAIVYBOS .Jei norite sužinoti daugiau.

2.Ją galima siųsti į JAV, AU ,CA ir UK su Epacket

3.Masinio CSV drop laivyba .

4.Greitas pristatymas per 24-48 Val.

5.Mes atsiųsime sklypas be jokių faktūros, gavimo arba kainos

--PASLAUGA--

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Rusijos Draugui:

Pls palikti savo vardą, pavardę(pirmoji,vidurio ir pavardė) ir teisingą adresą( Butas Nr. Gatvė, Miestas, Regionas ir šalis), kai jūs pateikiate užsakymą.ATSILIEPIMŲ:1.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių.2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas.

Modelio Tipas Spausdinti
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Anti-Slydimo
Medžiaga Šiaudų
Technics Ranka Kreivas
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS, DURYS, Vonios kambarys, GRINDŲ, Lauko
Dizainas Persų

Panašūs produktai