10vnt Desertas Šaldytuvas Magnetas Ledų Šaldytuvas Magnetai Lipdukas Dekoras Kūrybos Namų Virtuvėje Apdailos(Atsitiktinis Stilius)

€2.80

-44%

€5.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suvenyrų striukė, vyrai ledai, fridg, magnetas neodimis, juodos odos priežiūros šaldytuvas, visos šaldytuvas, mini kosmetikos šaldytuvas, magnetukas suvenyras, fridg mini, ritė magnetų.

Aprašymas

Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, šaldytuvas magnetas yra saugus ir netoksiškas.Su mielas ir įdomus dizainas, etiketės yra puikus, kaip namuose, biure, šaldytuvas, spintelės, lenta, vaikų kambario ar šalies prekes.Ji yra lengva klijuoti arba pašalinti.Minkštas ir galingas magnetinis įpratęs nulio Šaldytuvas.

Super mielas dizainas leidžia ne tik dirbti, kaip lipdukas, bet ir nuostabi dovana vaikams.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Plastikas ir magnetas.

- Aukštis: Apie 3cm/1.2 colių.

- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, šaldytuvas magnetas yra saugus ir netoksiškas.Puikiai, kaip namuose, biure, šaldytuvas, spintelės, lenta, vaikų kambario ar šalies prekes.

- Lengva klijuoti arba pašalinti.Minkštas ir galingas magnetinis įpratęs nulio Šaldytuvas.

- Puikiai prilimpa užrašus ant šaldytuvo.Puikus dekoro, virtuvės ir palaikykite pastovus lenta, spintelės, spintos durų ir kitų paviršių su magnetu.

- Kūrybos ledų magnetiniai lipdukai gali papuošti jūsų šaldytuvas ir padaryti jūsų namus, pilna energijos.

- Super mielas dizainas leidžia ne tik dirbti, kaip lipdukas, bet ir nuostabi dovana vaikams.

10 x Desertas Šaldytuvas Magnetas Ledų Šaldytuvas Magnetai Lipdukas Dekoras Kūrybos Namų Virtuvėje Apdailos (Atsitiktinis Stilius)

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai