Sausas Ištrinti Kalendoriaus - A3 Magnetinio Sausas Ištrinti Mėnesio Kalendorius Šaldytuvo - Bakalėjos Sąrašas ir Savaitės Meniu Valdybos Šaldytuvas

€8.17

-29%

€11.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: antklodžių užpildas, "spragtukas" priemonė, magnetic weekly f, samanų ir medžio, vasaros šydas, popieriaus šaudyti, cikada žaislas, taktiniai batai karinės dykumos eva, slates magnetic weekly, vienaragis tapetai, sienų.

Kulka Taškų:

1、✔ JOKIO DĖMES, NE IŠSITEPTI: Mūsų Sausai Ištrinti Kalendoriaus niekada dėmių ar išsitepti naudojant bet kokia sausa ištrinti žymekliai; PET plėvelė padengta nano premium medžiagų, siekiant užtikrinti sklandžią, ryškus ir lengvai trinamos balta paviršiaus.

2、✔ LENGVA ORGANIZACIJA: Sieninis Kalendorius sausas ištrinti ir šlapias trynimas, suderinamumas leidžia lengvai naudoti kartą per savaitę, kasdienine veikla už šeimos, klasės, verslo ir projektų valdymą; idealiai tinka kasdien sąrašų, klasės tvarkaraštis, virtuvės meniu.Net ir po metų ne trynimas, mūsų kalendorius balta lenta gali būti ištrinti švarią, labai lengvai.

3、✔ SEKTI SAVO TIKSLŲ - Pradėti savo dieną, savaitę, mėnesį ir metus su savo uždavinių ir tikslų tiesiai priešais jus.Sukurta LENGVAI ĮDIEGTI galite naudoti dvipusės juostelės juostelės (jau įskaičiuoti) hang it up teisę out of the box.

4、✔ PAGAMINTI SU AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MEDŽIAGŲ - Mes naudojame aukščiausios kokybės plakatas ir pridėti apdailos sluoksnį laminavimas sukurti storas, patvarus ir aukštos kokybės apdaila.Skirtingai nuo konkurencijos, mūsų diagramos rollable, nešiojamų, tuščias, be datos ir pakartotinai kiekvienais metais.

5、✔ PUIKI DOVANA!! – Ieško padoraus & gana dovana Jam / Jai / Sau?Šis magnetinis sausas ištrinti kalendoriaus turi būti puiki dovana idėja.Į paketą įeina: 1* Magnetiniai Sausas Ištrinti Kalendoriaus, 3* lenta pen ir 1*lenta trintukas(Atsitiktinių spalvų)

Šaldytuvas Kalendorius Darbai:

-Užimtas mama:

Organizuoti namų ūkio darbus, stebėti išlaidų įpročius, planuoti sąskaitų apmokėjimo ir bakalėjos sąrašą, rupinių planavimo sistemą meniu lenta, sukurti šeimą, stebulės, organizuoti palūkanų ir sporto klasės, to-do sąrašą.

Vaikai:

Nuolat stebėti mokyklos tvarkaraštį, veiklą, elgesį, diagramos.Kurti gerus įpročius.

-Užimtas darbo:

Nuolat stebėti susitikimus, datas, memo pad, ar organizacijos, bendrovės.

-Užmaršus žmonių:

Naudinga sekti dalykų, skelbdami, kur niekada nepraleisite

Pagrindiniai Faktai Puikus Magnetinis Kalendorius Šaldytuvas:

1. Storis Magnetas – labai svarbu!!

Nustato, koks stiprus magnetas bus.Sutirštės magnetas laikyti šaldytuve kalendoriaus visada vietoje ir išvengti nukristi iš šaldytuvo.

2. Medžiaga Paviršiaus – labai svarbu!!

Pasirinkite vieną su PET paviršiaus siekiant išvengti dėmių ar šešėlius ant sauso ištrinti kalendorių!

3. Žymenys: Turi būti gerai galiuką, kuris leidžia jums parašyti daugiau įvykių, tik kalendorinio lenta.

Kodėl Verta Rinktis Mūsų?

1. Sutirštės(0,5 mm) magnetas, storiausias ir stipriausias!

2. Premium naminių GYVŪNĖLIŲ paviršių, nėra jokių dėmių.

3. 1-2mm baudos taškas žymeklis.

4. 6 Savaičių leidimas su spalvomis Dienų.

5. Supakuoti butas gražioje dėžutėje, puiki dovana.

Pakavimo Sąrašas:

1*Sausas Ištrinti Kalendoriaus

3*Lenta Pen

1*Lenta Trintukas(Atsitiktinių spalvų)

Pastabos:

1. Prašome išbandyti savo šaldytuvą įsitikinkite, ar jis yra patrauklus magnetas.

2. Prašome įvertinti savo šaldytuvą, kad įsitikinkite, kad kalendorius bus tinkami.

Panašūs produktai