240V/380V Jungiklis, SROVĖS Reguliatorius Sunkiųjų Oro Kompresorius, Siurblys, Oro Siurblys, Valdymo Vožtuvas 7.25-125 PSI su Slėgio Kontrolės Indikatorius

€17.35

-40%

€28.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: slėgio jungikliai kontrolės, kompresoriaus slėgio reguliatorius, siurblio jungiklį, 2017 oro kompresoriaus slėgio jungiklis valdymo vožtuvas, automatinis jungiklis vandens siurblys, slėgio jungiklis, oro kondicionavimas, 3 fazės jungiklis, 380v jungiklis, skaitmeninis slėgio jungiklis vandens siurblys, oro pressur jungiklis.

Savybės

1. Stūmoklio sandarinimo priima V-tipo sandarinimo žiedas, kuris turi gerą sandarinimo efektas, atsparumas dėvėjimuisi ir stabilumą.

2. Stūmoklio struktūra, srautas yra 30% didesnis, nei tradicinių diafragma srautas.

3. Vožtuvas kūno struktūrą, yra perkrautas uosto ir išskleidimo greitis yra greitai ir intuityviai.

4. Aukšto slėgio reguliavimas, jautrus.

5. Struktūra gali būti įdiegta su pirminio dujų slėgio daviklis, originalus dujų išleidimo vožtuvą, programa yra labai įvairi.

Specifikacijos

Įtampos: 220V/380V

Įleidimo angos skersmuo: 1,2" išorinis sriegis

Slėgio daviklis kalibras: 1.8"

Slėgio jungiklis sąsaja: R1/4" išorinis sriegis

Darbinio slėgio diapazonas: 0.05-1.2 Mpa

Vožtuvo tipas: stūmoklinis tipo, su perpildymo tipas

Didžiausias srautas: 3500L./min.

Gabaritai: 0-180 Vsi

Komplektą sudaro:

1x Oro Kompresorius Su Slėgio Jungikliu, Valdymo Vožtuvas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti siuntimo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kartą jums sklype.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio kanalai, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Kita
Garantija Kita
Didžiausias srautas
Jungiklio Tipas Slėgio Jungiklis
Modelio Numeris Kita
Sertifikavimo ce

Panašūs produktai