Tuya Zigbee Smart Switch Nėra Neutralus Laidas ES 220V Belaidžio Mygtuką, Šviesos Jungikliai Smart Home Paramos Zigbee2mqtt Alexa "Google" pradinis

€13.13

-44%

€23.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: off jungiklis, 4 gauja jungiklis touch, zigbee smart switches, perjunkite wi-fi, sonoff laido jungiklis, zigbee led šviesos jungiklis, tuya zigbee, cc2531, 3 gauja perjunkite wi-fi, dimeris zigbee.

Tuya Zigbee Smart Switch Nėra Neutralus Laidas ES 220V Belaidžio Mygtuką, Šviesos Jungikliai Paramos Zigbee2mqtt Alexa "Google" pradinis

Savybės

Kontroliuoti Šviesos ten, Kur ir Kai -- Kontroliuoti savo šviesos per smart home App su mūsų smarth jungiklis.Įjungti/išjungti jūsų namuose šviesa, ar tu guli ant jauki lova, ar atostogauti, nesvarbu, jei pamiršote išjungti šviesas namuose."iOS" ir "Android" suderinamus.

Valdymas balsu -- smart Wi-fi "jungiklis, suderinama su "Amazon" Alexa, Google Namuose.Kai jūsų rankos yra visiškai ar negalite rasti pažangios sienos-switch tamsoje, tiesiog naudokite paprastą balso komandos: "Alexa, įjungti Miegamasis Lights", kad įjungti šviesas namuose, mėgautis laisvų rankų patogumas kontroliuoti šviesos jūsų namuose, naudojant jūsų balso.

Tinkinti Savo Smart Home -- nustatyti ir išsaugoti scenos, nustatykite tvarkaraščius, paleisti laikmatį ir žemyn skaitiklis, nustatyti grupės ir naudotis kitomis išplėstinės funkcijos.Sukurti sceną, išjungus šviesas, saulei ir įjungus šviesas, saulei.

Paprasta ir Saugi Įrengimas -- 10A maksimali galia, 1000W Max Galia, Ne Neutralus vielos reikia, Ne koncentratorius reikalingas; 2.4 Ghz "Wi-Fi", tik (NE 5G); lengvai įdiegiama be išvedžioti savo esamus laidus su vienu live wire dizainas.

3 Gauja Perjungti Atskiras Kontrolės -- smart valdymas balsu šviesos jungiklis su 3 gauja, kurį paramos grupė ir atskiras kontrolės.Daug daugiau darbo taupymą grupės, ir lankstesnis atskiras kontrolės.

Smart Home -- Leido Sumažinti trivialities gyvenime, reguliuoti šviesas, bet kuriuo metu, pagal jūsų pageidavimus.Per mūsų pažangus jungiklis, galima lengvai mėgautis patogumui protingo namo!

Specifikacija

Pereiti Kokybė: 1 Gauja / 2 Gauja / 3 Gauja (pasirinktinai)

Įėjimas: 100-240V AC 50/60Hz

Galia: MAKS. 10A

Indukcinės Apkrovos (LED/CFL): 1000W Max

Reisistive Apkrova (Kaitinimo): 2000W Max

Komunikacijos: Wi-fi 802.11 b/g/n 2.4 GHz

Budėjimo Galia: ≤1.5 W

Mygtukas Gyvenimas: 500K kartus

Prekės Dydis: 86*86*37.5 mm

Pakavimo Sąrašas

1 * Pažangi Scenos Jungiklis

2 * Varžtai

1 * Naudotojo Vadovas

Sertifikavimo ROHS
zigbee2mqtt Parama
Garantija 2 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas Taip
Modelio Numeris Zigbee EU01, ES/JK
Savybės Zigbee smart switch
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis, App Kontrolės
Elemento Tipas Jungikliai
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai