Vaikai 3D Medinė Dėlionė Lėlių Fantazijos "PASIDARYK pats" Surinkti Pastato Modelio Konstrukcija Galvosūkiai Švietimo Žaislai Vaikams dovanų

€5.34

-0%

€5.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ka puzzle, gra dėlionės, las dėlionės, hidato dėlionės, grua dėlionės, neo dėlionės, ztol dėlionės, eglutės dėlionės, klein dėlionės, jado dėlionės.

Aprašymas:

Medžiaga: mediena

Dydis: kaip paveikslėlyje

Spalva: kaip paveikslėlyje

Kiekis: kaip paveikslėlyje

Stilius: Pavasarį, Žvaigždėtas dangus inn, Vasaros, Rudens, Žiemos, Fantazijos vila, Tulpės, ranch, Saulėgrąžų dvaras, Balio saloje, viloje, Blue dream island villa

Savybės:

- Pjovimas lazeriu medinis rinkinys Namas, labai dekoratyvinis elementas, nors yra klasifikuojami kaip lėlės namą, atsižvelgiant į sudėtingą struktūrą, ji turėtų būti daugiau už ekrano, nei žaisti su.

- Namas rinkinys turi daug dalių, tačiau vis dar labai lengva surinkti ir labai džiugu stebėti, kaip jis ateiti kartu.Surinkimo instrukcija sudaro etapo iki etapo nuotraukos ir susijęs tekstas.

- Komplekte yra lazeriu pjautos iš medžio ir dauguma dalių yra klijai-mažiau tinka, nes tikslumu, lazerio pjovimo.

- Visi mūsų yra labai lengvai ir greitai surinkti (žr. instrukcijos mėginio nuotraukoje aukščiau) ir, kaip ir visi 3D Lazeris Amatų rinkiniai yra vertinami pagal sudėtingumo lygį.

Pakuotė:

1 x 3D Woodcraft surinkimo rinkinys

Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena
Amžius > 3 metų
Sertifikavimo CE
Stilius Kraštovaizdžio
Lytis Unisex

Panašūs produktai