Elektros elektros katė žaislas, visą gyvenimą apversti žuvis su katžolių maišelį, realus ir įdomus apversti kačių, žuvų sporto žaislas

€7.14

-50%

€14.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kačių žaislas, katė žaislas, judesio katė interaktyvus žaislas, katė katžolių žaislas, katė 6a, 6e, ritės rankenėlę, durų gato, katė žaislas tunelis, caterpillar žaislas, žuvų žaislas.

Elektros Žuvų Katė Žaislas:Elektros flop 'e, kačių žaislas žuvų naudoja 3D spausdinimo technologija, built-in touch" jutiklis, gali automatiškai apversti arba perkelti, atrodo kaip tikra žuvis, pritraukti katės ateityje, bite ar žaisti, kad jūsų katė susijaudinęs.Jie niekada manote nuobodu arba vienas, kai esate ne namuose.

USB jungtį: Interaktyvi katė žaislas priima išplėstinė integruota ličio baterija įkraunama apdaila, žuvis katė žaislas gali būti naudojamas ilgą laiką po to, kai visiškai įkrautas, ir nereikia nerimauti, kad reikia išleisti pinigų, kad pirkti naują bateriją.Suderintų USB įkrovimo kabelis yra patogus įkrovimas.Įmontuota įkrovimo variklis gali būti pašalintas lengva valyti dėl pliušinis kačių žaislai.

Yra Katžolių Krepšys: Katė žuvų žaislas yra užpildytas su ekologiški katžolių, kurie gali skleidžia stiprų kvapą, kad katė energingi ir atleisti katės depresija ir stresas.Be to, katžolių gali skatinti žarnyno žarnų peristaltiką pagerinti virškinimą ir išlaikyti augintiniai sveiki.

Saugiai ir Ilgaamžė medžiaga: Kačių žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės pliušas audinio, kuris yra minkštas ir patogus, saugus ir netoksiškas, labai tinka katėms bite, lcd, kramtyti ir miego.Laikyti katino mažos letenėlės bendrauja su žaislais, nepakenks katino letenas ir apsaugoti juos nuo žalingų baldai.

Gyvenime Pakeitimo Garantija:Mes suteikiame gyvenime garantinis aptarnavimas.Elektros katė žaislas ateina su instrukcija.Jei turite klausimų apie mūsų elektros žuvų kačių žaislų, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.

Tipas katės
Žaislai Tipas katžolių žuvys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Velvet

Panašūs produktai