Sukasi Vėjo Malūnas Gydyti Balionėlis Pet Žaislas Naminių Reikmenys Katė Ištekėjimo Maisto Dėlionės Žaislas, Katė, Šuo Gatos Naminių Gyvūnų Žaislai Juguetes Para Gatos

€4.17

-34%

€6.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: megzti naminių gyvūnų žaislai, kačių žaislas, kačių žaidimų, katė žaislas, oki iš naujo, katė gydyti balionėlis žaislas, katė grandiklis, durų gato, katė žaislas tunelis, automatinis katė finansuojančiojo laikmatis.

Sukasi Vėjo Malūnas Gydyti Balionėlis Pet Žaislas Naminių Reikmenys Katė Ištekėjimo Maisto Dėlionės Žaislas Katė Šuo

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Kai pagrindinis kūno sukasi, užkandžiai ir katžolių kris nuo skylę pritraukti augintiniai domėjimasis žaisti.

2. Dizainas galinga siurbimo taurės leidžia vėjo jėgainė turi būti absorbuota ant bet kokio paviršiaus, pvz., medinių grindų, durų, langų ir sienų, vertikaliai arba horizontaliai.

3. Tai lėtai finansuojančiojo tinka kačių ir šunų, ir keli augintiniai, galite žaisti tuo pačiu metu , kurie pagerins katės IQ, atleisti katės nerimo ir vienatvės.Jis neleidžia augintiniai sunaikinti baldai ar drabužiai.

4. Ji taip pat yra labai atspari braižymui ir kramtymas.Nesijaudinkite apie tai yra lengvai pažeisti jūsų katė ar šuo.

5. Šis įdomus ir interactives žaislas tinka kačių ir šunų.Ne tik jūs galite suteikti jai kaip dovana jūsų mėgstamiausia naminių gyvūnėlių, bet tai taip pat puiki dovana jūsų draugų, kurie augintiniai.

Skelbimas:

*Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

*Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Dydis: 138*163*74mm

Komplektą Sudaro:

1 set x Sukasi vėjo malūnas Gydyti Balionėlis Pet Žaislas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

I katės
Kilmės KN(Kilmės)
J juguete gato
A Kačių Žaislai
V brinquedos
Yra Protingas Prietaisas No
E fidget žaislai
B jouet pokalbių
k už dyką produto už dyką už dyką
Tipas katės
Prekės Pavadinimas Sumaišykite ir įranga
Žaislai Tipas Kita
C katten speelgoed
G Drapak Dla Kota
N katė vyriais
L accesorios para gatos
D suministros para gatos
F dla kota
Medžiaga Plastikiniai
H pokalbių aksesuarai supilkite pokalbiai
M Augintiniai

Panašūs produktai