1Pcs Profesionalios plaukų kirpimo Žirklės Stilius Įrankis Reguliariai Kirpti Retinimo Kirpykla Žirklės Plaukų Pjovimo Įrankiai, Žirklės Žirklių

€4.91

-39%

€8.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kampo pjovimo įrankiai, pro plaukų žirklės, aukso žuvys, žirklės, hair dresser scissors dressing, profesinės žirklių, plaukų žirklės aukso, hairdress žirklių, supjaustyti žuvį žirklės, plaukų odininkas žirklės, kairėje plaukų žirklės.

Funkcija 1.Profesionalios žirklės Šio stiliaus žirklės specializuojasi aukštos kokybės nerūdijančio plieno, Plaukų Pjaustymo žirklių švelnina su tiksliai geležtės tolygiai trim plaukų laisvai. 2. Ergonomiškas dizainas, Mūsų Plaukų Pjaustymo Žirklių yra puikus salonas darbuotojų, kirpyklų, ir asmens namuose naudojimas, taip pat.Nereikia jaudintis, kad pjovimo plaukai be skustuvo kraštais žirklės veda į padalinti baigiasi ir fraying. 3. Daugiafunkcinis naudoti ilgis-6 cm, Plaukų Pjaustymo Žirklių yra saugu ir lengva naudoti vyrams, moterims, vyresnio amžiaus asmenys, vaikai, ir kūdikiai.Jos skiriamasis lengva rankena rankenos konstrukcija leidžia žirkliniai į lopšį pirštus, pristatymas įsitikinę, šukuosena kiekvieną kartą!Žinoma, jūs galite taip pat naudoti ją apkarpyti ir jaunikis plaukų jūsų mėgstamiausia naminių gyvūnėlių. 4. Naujovė Skiriasi nuo kitų nerūdijančio žirklės rinkoje, mūsų žirkliniai sumažina nepatogus plaukų clutters kaip ne plaukai įstringa tarp jos ašmenų, skirtingai nuo kitų plaukų pjovimo žirklės.Ne sveria tik 60g, bet kas gali dirbti su šia pora žirklės.Galite be vargo fine-tune tai žirkliniai savo norą įtampą.Paketas apima pakuotę įeina 1 x pjaustymo žirklių & retinimo žirkliniai Šiltas priminimas Prieš naudodami pirmą kartą, prašome jį išplaukite švelniu muilu ir šiltu vandeniu, nusausinkite minkštu audiniu.

Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia/negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai.Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Modelio Numeris MZJ
Bendras Ilgis apie 15CM
Nerūdijančio plieno tipas 4cr13
dantys 28
Rankenos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Type2 pjovimo žirklės
Type3 Retinimo Žirklės
Tipas Retinimo Žirklės
Ašmenų Medžiaga Nerūdijančio Plieno
type1 Naujas Profesionalus Plaukų Kirpėjų Žirklės.
Type4 Meno žirklės
dydis 6 inch
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai