Plaukų Kirpimo Žirklės 6 Colių Plaukų Žirklės Profesinės Kirpykla Žirklės Pjovimo Retinimo Stilius Įrankis, Plaukų Kirpimo Žirklės

€2.07

-21%

€2.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xt 660 pėdų atrama.

Savybės:

1. Aštrių: Plaukų Žirklės su lygaus paviršiaus ir aštrus geležtės kraštai, kurie nebus pažeisti arba padalinti plaukų galai.

2. Geras medžiaga: Pagaminti iš nerūdijančio plieno, su aukščiausios ilgaamžiškumą, atsparus korozijai, didelis atsparumas temperatūrai ir patvarus.

3. Tikslumas: stiprūs, aštrūs peiliai užtikrina optimalų kontrolė, kuri leidžia savo įgūdžius, kad tikrai prześwitywać.Išgaubto kraštų sklandus pjovimo veiksmų.

4. Retinimo šlyties: Tai yra pagrindinis įrankis, kuris gali padėti jums pasiekti stilingas sluoksniuotos plaukų gabalai, neatsižvelgiant iš bendro ilgio plaukų.

5. Pritaikomumas: žirklės priemonė, 6 colių, profesionalus kirpėjas plaukų pjaustymo žirklių yra saugus ir paprastas naudoti dėl vyrų, moterų, suaugusiųjų ir vaikų.

Aprašymas:

Šių plaukų karpyti, patogus, paprasta naudoti ir tiksli, kad daug stilių kirpimo ir klientams.Patvarus medžiagos ir rankų prisilietimas neleis jums žemyn.

Techniniai duomenys:

Dydis: 6 cm

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Tipas: Retinimo šlyties, pjovimo (pasirinktinai)

Pareigos: Iškarpyti plaukai

Pakuotė:

1 * Cutter

Arba

1 * Retinimo šlyties(pasirinktinai)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Rankenos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Cutter, Retinimo šlyties
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)
Features1 nebus pažeisti arba padalinti plaukų galai.
Prekės Pavadinimas Deerma
Features2 lengva naudoti vyrams, Moteris, suaugusiųjų ir vaikų.
Ašmenų Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas plaukų žirklių
dydis 6 inch

Panašūs produktai