6 Ertmės Rožių Žiedų Mousse Cake silikono formos Tortas Šokolado Pelėsių vestuvių Tortas Dekoravimo Priemonės, Minkštas Sugarcraft Tortas Pelėsių

€6.49

-41%

€11.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr motociklo raktas tegus.

Kulka taškų:

1. Išplėstinė silikono formos kepimui: 100% maisto kokybės silikono formą.Be BPA, naudojant šį multi-ertmės silikono kepimo forma, galima kepti daugiau saldainius ne vieną kartą.

2. Daugiafunkcines ir lengvai kepimo: 3D silikoninės formos yra labai tinka putėsiai formų, mini torto formos, triufeliai formų, šokolado liejimo formos, pudingas formų, pyragai, bandelės, pelėsis, desertas formų, bombų ir kt.Šios silikoninės formos kepimui galima naudoti orkaitės, mikrobangų krosnelės, šaldikliai ir indaplovės.

3. Integruotas dizaino, su super minkštos silikono.Naudojant silikono torto formos, ji gali tiesiogiai liestis su maistu.Silikono dervos kepimo formą turi puikų plastiškumas, gali būti ištemptas du kartus dydį, ir nėra pažeistas.Platus šildymo temperatūros diapazonas: -40~230℃.

4. Anti-klijuoti ir puikus spaudai: Silikono formuoti desertai gali suteikti lygaus paviršiaus, ne lipnus ir puikus lankstumas.Jie gali būti išmestas tik paspaudus pirštu, lengva išardyti ir valyti, bet užšalimo 1 valandą bus labiau išgrynintas.Mūsų silikono kepimo forma, nebus crack arba crack, kaip tradicinių plastikinių mousse cake pelėsis.Ilgaamžiškumas, silikono desertas pelėsiai gali būti naudojamos pakartotinai, nepaliekant pelėsių.

5. Yra rožių formos tortas, liejimo formos, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi, arba kaip dovana savo draugams ar šeimai.

Aprašymai:

Medžiaga: Maisto kokybės silikono

Spalva: pieno balta

Dydis: 296 * 172 * 59mm

Svoris: apie 257g

Temperatūros diapazonas: -40~+230℃

Pakavimo sąrašas

1*rose-formos tortas, pelėsių

4 funkcija Virtuvės Kepimo Pyragas Įrankis
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Silikoninė Guma
2 funkcija Rose Putėsiai Tortas Tortas Pelėsių
Funkcija Eco-Friendly
3 funkcija Pyragas Pelėsių
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Tipas pyragas pelėsių Šokolado pelėsių
Funkcija 1 Cukraus Amatų Šokolado Cutter Pelėsių
Modelio Numeris Rose Putėsiai Tortas šokoladinis Pyragas Pelėsių

Panašūs produktai