2 Vnt/Set 3D Kalėdų Meduoliai su imbiero priedais Namai Silikono Formos Šokoladinis Pyragas Pelėsių "PASIDARYK pats" Sausainiai Kepimo Įrankiai

€6.41

-40%

€10.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pelėsių, medį, silicio forma ir kepti, tortas dekoro priemonė, pelėsių kaukolė, meduoliai su imbiero priedais namai, antikvariniai kepimo skardas, casa la, 100 pyragas, pelėsiai, pelėsis raukšlės.

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 2 Vnt/Set 3D Kalėdų Meduoliai su imbiero priedais Namai Silikono Formos Šokoladinis Pyragas Pelėsių "PASIDARYK pats" Sausainiai Kepimo Įrankiai

Savybės:

100% nauja ir aukštos kokybės !

Tipas:Šokolado Liejimo Formos

Medžiaga:Silikonas

Dydis:22*16cm

Kiekis:2 Vnt/Komplektas

Tinka šokoladas, spalvotieji pieštukai, žvakės, kieti saldainiai, minkštus saldainius, Jell-O su vaisių sulčių, pyragas papuošalai, partija pasisako už gimtadienius ir pan.

Paraiškos šaldiklis, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, indaplovė ir orkaitė saugus.Kepkite, parduotuvės, užšaldyti ir šildyti teisę į keptuvės.

Nėra tepimo arba alyvavimas iš keptuvės reikia.

Keptuvės karščio greitai ir iškepti tolygiai, be sudegė ar tamsių kraštų ar dugno.Pašalinti iš keptuvės yra super lengva.šiek tiek pasukti ar švelniai traukdami šonuose ir riedėjimą jūsų kepimo.

Jokių rūdžių ar dažymo.

Lengva išvalyti.

Lengvas ,Saugoti lengva, nors jie nėra lengvai lizdą, nr. ypatingas dėmesys būtinas ir jos išlaiko savo forma.Įsidėmėtina patarimų, kaip sėkmingai kepimo.

Keptuvės yra karšto paliečia o į orkaitę, bet atvėsti greitai; naudoti karšto pagalvėlės juos pašalinti.Naudojant slapukas lapas po suteiks stabilumo net mažesnių keptuvės.

Naudoti metalo kepimo lapą arba specialiai suprojektuoti sniego motociklas arba bagažinę, po platesnis ar didesnių silikono keptuvės.Plauti keptuves kruopščiai prieš pirmąjį naudojimą.

Nenaudokite cutter.jie gali pažeisti jūsų keptuvės.Niekada nenaudokite atviros liepsnos, arba stovetop degikliai.

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas .

2 x Šokolado Liejimo formos

Kilmės KN(Kilmės)
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Sertifikavimo CIQ
Modelio Numeris 117323
Prekės Pavadinimas Aihogard
Medžiaga Silikono
Funkcija Įžuvinti

Panašūs produktai