Aštrus Galvos Dizainas Profesionalus Nerūdijančio Plieno Nagų Clipper Pagerėjo Pedikiūro Įrankis, Skirtas Pėdų Ir Kojų Pirštų,

€5.69

-30%

€8.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: straight edge cutter, kreivė nagų cutter, 12v 60ah lifepo4 baterija, nagų stendas, nagų gręžti mūrą, dvipusis nagų cutter, medienos krašto cutter, augintinio dantų šepetėlis, nghia nagų cutter, lauko kubilas.

Aštrus Galvos Dizainas Profesionalus Nerūdijančio Plieno Nagų Clipper Pagerėjo Pedikiūro Įrankis, Skirtas Pėdų Ir Kojų Pirštų,

Savybės:

1. 2-in-1 Pakuotė: Mūsų Išaugę Podiatrija Priemonė komplektą įeina 1 Podiatrija Nagų Clipper ir 1 griovys rinkėjas, du įrankiai veikia kartu, todėl jūs galite geriau apkarpyti jūsų nagai.Tai labai vertinga gauti du įrankiai už prieinamą kainą.

2. Straight Edge Cutter: Visiškai tiesūs ašmenys gali kabliukas giliai į išaugę groove, puikiai tinka vartotojams, turintiems sunkią paronychia ar išaugę nagai.Tuo pačiu metu, šis nagų clipper", taip pat gali apdaila horizontalus nagai rekomendavo podiatru.

3. Excellen pjovimo: Nagų Kirpimo mašinėlės yra ergonomiškai sukurta siekiant suteikti jums geriausią sukibimą dirbant tokioje jautrioje srityje, jums nereikės nerimauti apie tai, bando išlaikyti šias priemones.plačiai atverti žandikaulį su ranka-aštrus kraštas švarus ir sklandžiai supjaustyti dėl storio, tvirtus nagus.

4. Ilgalaikė kokybė: nerūdijančio plieno, naudojami šie įrankiai yra premium klasės, kurios yra labai tvirtos ir ilgaamžės.Be to, nerūdijantis plienas yra labai lengva valyti su alkoholiu arba muiluotu vandeniu.Švarus ir išdžiūti po kiekvieno naudojimo ir jums reikės kojų nagų įrankių rinkinys dešimtmečius.

5. Perkeliamumas: Šis produktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, tai labai patogu nešiotis.

Aprašymas:

Pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, tai nagų clipper nustatyti gali padėti apdaila jūsų nagai.

Techniniai duomenys:

Dydis: Nagų griovys parinkiklis: 11.2 cm, nagų clipper: 13*4.5 cm

Medžiagos: Terminis Apdorojimas, Nerūdijančio plieno

Spalva: juoda, sidabrinė, rožinė aukso, prabangūs aukso(pasirinktinai)

Pakuotė:

1 vnt * Nagų griovys parinkiklis

1 vnt * Nagų clipper

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Feature5 Perkeliamumas
Modelio Numeris Nagų griovys parinkiklis
Vienetų skaičius Combo
Feature4 Ilgalaikė kokybė
Feature1 2-in-1 Pakuotė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MSQ
Feature3 Excellen pjovimo
Elemento Tipas Clipper & Žoliapjovės
Feature2 straight edge cutter
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prašymas Pirštas, Pirštas
dydis Nail ditch picker

Panašūs produktai