Manikiūro Rinkinys, Pedikiūro Rinkinys Nagų Clipper Nerūdijančio Plieno Profesinės kojų nagų Pjovimo Įrankiai Nešiojamų Kelionių Su PU Byla

€12.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis profesinės nagų clipper, beone nagų clipper rinkinys, kelionės vežimėlis, pjovimo peilis, cutter nagų, "mossad, atveju, žoliapjovės, magija profesinės, 90 laipsnių raktas, išaugę toenail.

Aprašymas:

Nerūdijančio plieno įrankių rinkinys gali patenkinti visus jūsų poreikius.Su gražus užtrauktukas paketą ir tinkamą svorį, tai patogu atlikti toli, didžiosios kelionės ir kasdieniame gyvenime.Ateiti ir apžiūrėti mūsų parduotuvėje.

Savybės:

1. Pagamintas iš patvaraus nerūdijančio plieno, aštrus ir patvarus, jums padėti sutvarkyti savo nagus lengviau. 2. Atnaujintas matinio dizaino, neslidžios ir patogu laikyti. 3. Multi-funkcinis ir naudinga, gali būti naudojamas grožio priežiūros veidas, ranka ir koja. 4. Būtina turėti prekės ir profesionalus salonas ir namų naudojimui. 5. 6pcs/8pcs įvairių nagų dailės priemonės, patenkinti visus jūsų poreikius už jūsų nagų priežiūra.

Funkcija Manicure & Pedicure
Elemento Tipas Clipper & Žoliapjovės
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Prašymas Pirštas, Pirštas
dydis 8 Tools Manicure Set
Modelio Numeris LGR08SSB01
Kilmės KN(Kilmės)
Procssing poliravimo
Kiekis 6 Arba 8 Priemonės
Spalva Fiziniai Ir Juodai Pilka
Pakuotė PU Odos, Užtrauktukas
Gydymas Terminis apdorojimas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai