Neoninės Šviesos Kūrybos Planetos Formos USB/baterijos Led Neonas Pasirašyti Miegamųjų Namo Šalis, Vestuvių Puošimas, Dovanų Naktį Lempa

€3.80

-44%

€6.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: neoninis ženklas transformatorius, led neon juostelės, led neoninis ženklas, led ženklas, japonijos neoninis ženklas, nagų neoninis ženklas, didelis led neoninis ženklas, neoninės šviesos ženklas, custom neoninis ženklas, 9v.

Aprašymas:

Pavadinimas: Planeta Neon

Medžiaga: PVC medžiagos/vario viela/šviesos juostelės

Maitinimas: USB tipo, baterija, dėžutė (3*AA baterijos yra reikalaujama, nepateikta)

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio dydis: 30*17cm

Taikoma atvejų: tinka parduotuvė apdailos, gimtadienio, prisipažinimo pasiūlymą, kambario, apdailos, fotografija ir pan.

Techniniai duomenys:

*Šviesą jūsų namuose: Planetos neoninės šviesos, šviesos iki savo namų, pridėti romantiškas su led neon požymiai už namų puošybai.Mielas romantiškas nekaltumo formos siūlo šiltą šviesos atmosfera į savo vietą, siūlo romantišką atmosferą jūsų kambaryje.Neoninės šviesos ženklai yra ideali akių gaudyti iki jūsų namų dekoro arba šalies, todėl paprastas gyvenimas, daugiau spalvų ir įdomus.

*Paramos Baterija ir USB Maitinamas: Tai neoninės šviesos, tik reikia 3 AA baterijos (neįtraukta) arba USB jungtimi.Yra skylė, atgal į šviesą, kad gali būti kabinami ant sienos arba ant stalo.Montavimas yra greitas ir paprastas.

*Saugos medžiagos ir Jokio Pavojaus: Tai, neoninės šviesos, pagamintas iš lankstaus silikono LED juostelės žibintai, akrilo backplate ir minkštas neperleidžiama neono vamzdžių, gana tvirtas ne nerimtas.Tai-pavojaus-nemokama ir nėra šilumos visais naudojant USB 3V žemos įtampos, izoliacijos medžiaga.Jokios rizikos stiklo dužimo nutekėjimo ar pavojingų medžiagų.

*Namų Dekoro & Graži Dovana: Tinka vestuvių, bachelorette šalis, vestuvių puotą, gimtadienio ir kitų iškilmių progomis.Puiki neon meno šviesos pakeičia nuobodu stalo lempa, pridėti spalvų į tamsiausią kambario.Galėtų būti kaip gimtadienio, Valentino Dienos, Kalėdų dovanos šeimoms, mėgėjams, mergina, merginos, vaikai ir t.t

Pakuotė:

1*naktį šviesos

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo BMK
Įtampa 6V
Pagrindo Tipas Pleišto
Prašymas Patalpų
Prekės Pavadinimas oobest
Elemento Tipas Neoninės Lemputės
Vidutinė trukmė (val.) 100000h

Panašūs produktai