Nerūdijančio Plieno Jautienos Suminkštinti Kepimo Tenderizer Vištienos BBQ Nešiojamą Mėsos Plaktuku Sidabro Kiaulienos Funtowa Virtuvės Įrankis

€12.30

-12%

€13.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "nord tenderizer, tenderizer žmonės, mėsos konkurso, priemonė tenderizer, plaktukas kepsnys, virėjas mėsos, Jautiena, padengti dulkių, mėsos baster nerūdijančio plieno, mėsos įrankis.

Aprašymas:

1. Medžiaga: mėsos tenderizer įrankis yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, tvirtos, saugiau liestis su maistu, lygaus paviršiaus, lengva valyti.

2. Vidutinis svoris: galvos mėsos tenderizer mašina yra didelis ir tvirtas, tinklelis-kaip neslidžia rankena, kad žmogiškas dizainas yra patogus.

3. Pareigos: Bakstelėkite kepsnys/vištienos krūtinėlė su mėsos plaktuku, kad išlaisvintumėte pluoštai ir kad mėsa minkštesnė ir lygesnė.

4. Savybės: nėra spragų ant paviršiaus plaktuko galvos, be mėsos įdaru, saugiau ir sanitarijos.

5. Daugiafunkcinis įrankis: Sklandžiai butas pusėje łomotanie vėžiagyvių ir riešutai, pipirai,ledo Ir daugiau, tekstūra pusėje tenderized vištienos kepsnys.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Plaktukas

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Dydis: Apie

Vadovas: 7*4.3 cm/2.76*1.69 cm (L*W)

Rankena: 13.3 cm/5.24 cm (L)

Visas ilgis: 28cm/11.02 cm

Į paketą įeina:

1 vnt * Plaktukas

Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 200$, mes galime išsiųsti jūsų sklype per DHL Belgija, Vokietija, Prancūzija, Nyderlandai, Italija, Jungtinė Karalystė, Airija, Austrija, Danija, Suomija, Norvegija, Portugalija, Švedija, Šveicarija, Ispanija, Graikija, Estija, Bulgarija, Latvija, Lietuva, Kipras, Slovakija, Slovėnija, Lenkija, čekija, Vengrija, Filipinai, Pietų Korėja, Tailandas, Brunėjus, Singapūras, JAV nemokamai!

Prekės Pavadinimas HOUSEEN
Sertifikavimo CE / ES
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris /
Mėsos & Paukščių Įrankiai Tipas Mėsos Tenderizers & Pounders
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Kita

Panašūs produktai