10"/12"/14"18" PVC Motociklo Universalus Ratlankio Atspindintis Lipdukas Motociklo Accessories Atspindinti Juostelė Lipdukas Automobilių

€0.77

-50%

€1.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lieti galvos ženklelis, šviesą atspindinčios juostelės, šviesą atspindintys lipdukai volai, šviesą atspindintys lipdukai motociklo ratus, žymėjimo juostos, automobilių geltona, striukė moto, motociklo reflektorius, raudonas atšvaitas, motociklas, motociklai, apžvalginis, automobilio pritaikymas priedai.

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės, Vandeniui, aukštos temperatūros varža, ne nuo gleivių, graži Bauda apdailos, atsparus vandeniui,išvengta greta.Adhesiveness yra geriau, nėra lengva nukristi.Ratlankio juosta, kad jūsų automobilis turi gražią išvaizdą ir patrauklumą.Šviesą atspindinčios poveikį, pvz., kelių ženklai, kai atitinka šviesos šaltinis , suprastų, kad produktas yra šviesos.Montavimo būdas: po plauti savo automobilį, ratų palei skiltyje linijos yra gerai, nereikia plauti automobilį per tris dienas .

Techniniai duomenys: Medžiaga:PVC + lazerio Spalva:KAIP PAVAIZDUOTA Plotis:8mm Tinkamų modelių: motociklus, dviračius, automobilius Dydis:10 colių / 12 colių / 14 colių / 18 colių

Svarbi Pastaba: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Pakuotė: 1 x Varantys Lipdukas Su 16Pcs Juostelės

NE Mažmeninės Langelyje.Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

Pastaba:

Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis.

Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Ačiū!

Lipdukas ant automobilio Lipnios atšvaitinės juostelės
Reflective lipdukai dviračių
Kilmės KN(Kilmės)
Atšvaitinės juostelės kalnų dviračių priedų
Automobilių lipdukai ir lipdukai sunkvežimių reikmenys
Automobilių Reikmenys Automobilių Lipdukai
auto reikmenys Automobilių Prekės
Lipdukai ant motociklo Priedai
automobilių apdailos mtb priedai
Motociklo prekes Motociklų lipdukai
Dviračių Priedai automobilių produktus
šviesą atspindintys lipdukai Motociklo Priedai
Šviesą Atspindinčios Juostelės lipdukas automobilių
Lipdukai automobilio auto lipdukai

Panašūs produktai