YS-218 Skaitmeninis Laikmatis 100 Valandą Dual Skaičiuoti ir Suskaičiuoti Iki Virtuvės Laikmatis su Magnetu Kabinti Laikiklis Didelis LCD Ekranas

€3.06

-51%

€6.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: greitis kamino laikmatis, virtuvės laikmatis, laikrodis virtuvės laikmatis, laikmatis, laikmatis, vaizdo, laikrodis laikmatis, ventiliatoriaus greičio jungiklis, 2min laikmatis, , mielas studijų laikmatis, sporto laikmatis.

YS-218 Skaitmeninis Laikmatis 100 Valandą Dual Skaičius Aukštyn ir Žemyn Laikmatis Virtuvės LCD Ekranas YS-218 Skaitmeninis Laikmatis 100 Valandą Dual Skaičiuoti ir Suskaičiuoti Iki Virtuvės Laikmatis su Magnetu Kabinti Laikiklis Didelis LCD Ekranas YS-218 Skaitmeninis Laikmatis 100 Valandą Dual, 2 Kanalai Skaičiuoti ir Count up Laikmatis ,Virtuvės Laikmatis ,Chronometras,Reguliuojamas Garsas Signalizacija su Magnetu Kabinti Laikiklis,Stovėti, Didelis LCD Ekranas, Garsiai Signalo(Balta,Ne Baterija,Su Vibracija), 100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: [Vieno Dvigubo Laikmačiai]: 100 valandą dual laikmačiai su countdown ir suskaičiuoti iki funkcijas. [Unikalų Dizainą]: Rankinis, Stalo stovas, Kabo arba Pritvirtintos ant metalinių paviršių tokių, kaip šaldytuvas. [Kolonėlė Alarm Sound]:žadintuvo gali būti reguliuojamas, galite reguliuoti garsumą ir signalo koreguojant svyravimo jungiklis: Aukštas, Žemas, Ne. [Didelis LCD Ekranas su Aiškiais Skaitmenų]: Didelis ekranas gali padaryti jums perskaityti skaičiai aiškiai ir lengvai.Powered by 2 X AAA Baterijos (neįtraukta). [Plačiai Naudojamos]: Puikus laikmatis už virtuvės laikmatis ,skaitmeninis laikmatis,namų darbus, mankštos, gimnastikos treniruotės, maisto gaminimas, sportas, žaidimai ir klasėje laikmatis veiklą.Nekilnojamojo gero gyvenimo priminimas jums.Puiki dovana vaikams ir draugams.Techniniai duomenys: Medžiaga: abs Dydis:8.4x6.5x1.9cm/3.3x2.6x0.7inch Spalva:baltos spalvos Pasirinktinai:Jokios Vibracijos,Su Vibracija Pakuotėje: 1x Virtuvės Laikmačiai Pastaba: 1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.. 2.Ne RetailPackage. 3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

Medžiaga ABS
Funkcija Eco-Friendly
Laikmačiai Tipas Skaitmeninis Laikmatis
Tipas Laikmačiai
Nustatytu Laiku >24 val.
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai