2,5 M Užuolaidų Led Pasakų Žibintai Girliandą Lempos Kabo Žibintai Usb Styginių Šviesos Naujieji Metai, Kalėdiniai Papuošalai, Namų Miegamojo Lango

€11.89

-19%

€14.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lygus, stiklo projektoriaus ekranas, led pažymėkite ženklu, garso automobilį, led muzika, automobilių emoji, automobilio led ekranas, stiklo projektorius, automobilių projektorius, LED.

Savybės

1. Puikiai tinka vidaus ir Lauko ,Kalėdų, Pobūvių, Vestuvių, Namų, Langų, Vonios kambarys, Festivalis, Šventė, Rodo, Restoranas, Viešbutis, Komercinių pastatų, Prekybos centras ir kt.

2. Arba turintys jaukus, arba romantišką vakarą namuose su savo žmona, draugė arba šeimos arba mesti įdomus naktį šalies?Mes turime savo atgal!Mūsų Saulės, Mėnulio, Žvaigždžių Pasakos Eilutę .Viskas, ko jums reikia.

3.Kalėdų šviesa ateina su šiltai balta LED lemputė, kuri leidžia šiltas ir svajoja apie jus per visą atostogų metu, tinka kaip Kalėdų dovana savo meilužio, draugams ir kolegoms; Puikus išvaizdą ir šilta šviesa padės juos nustebinti lengvai.

Specifikacija

Medžiaga: PVC

Spalva: Rožinė Multi-Color Bule Balta Šilta Balta Violetinė

Komplektą Sudaro:

1*Papuošalai Kalėdų Šviesos

5 LED Pasakų Žibintai
Žėrintis Laikas Baterija
Švyti Reikmenys Tipas Kiti Švyti Rekvizitai
3 styginių žibintai
Kilmės KN(Kilmės)
4 Naujieji Metai, Kalėdiniai Papuošalai
Skaičius, Vnt 1pc
Prekės Pavadinimas firlar
Modelio Numeris ŽIBINTAI
1 Kabo Žibintai
2 Kalėdos Dekoratyvinis Apšvietimas
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Grandiozinis Renginys, Gimtadienis, Atgal Į Mokyklą, Kinų Naujieji Metai, Tėvo Diena, PADĖKOS, Kalėdų, Jubiliejus, Motinos Diena

Panašūs produktai