Moterų Erotiniai Aukšto Juosmens Matyti Per Crotchless Pėdkelnės Kietas Pėdkelnės, Kojinės

€1.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atviro šakumo, pėdkelnės lytis, pėdkelnės blizga, pėdkelnės besiūliai, crotchless nailonas, atidaryti pėdkelnės, moterų sexy lady pėdkelnės atvira, žvejybos tinklas dviejų dalių komplektas, 8d pėdkelnės, crotchless pėdkelnės.

54788 KARŠTO PARDAVIMO

Specifikacija:

Medžiagos: Siūlai, Spandex Spalva: Violetinė, Juoda, Raudona, Rožinė, Balta, Kūno Spalvos Dydis: Vienas Dydis Aukštis: 155cm-175cm(61.02 in-68.89 in) Liemuo: 85cm-105cm(33.46 in-41.33 in) Kiekis: 1 vnt

Aprašymas:

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės High waisted, seksualus erotiniai dviejų pusių atviro šakumo dizainas, seksualus pamatyti per, vientisos spalvos.Įtraukti daugiau seksualus ir mados elementais, tai seksualus, pėdkelnės, apatinis trikotažas galėtų eskizas iš jūsų puikiai kreivė.Puikiai naudojamas kaip mados aksesuaras su jūsų suknelės, sijonai ,šortai, džinsai.Todėl jūs daugiau patrauklus ir pasitikintis, kuris yra nuostabus papildymas jūsų drabužių spinta.Šis seksualus kojinės gaminamos iš verpalų ir spandex, tampri medžiaga, super minkštos ir odos draugiškas, orui ir patogūs.Sleepwear, naktiniai drabužiai, arba kasdien dėvėti.Puikiai tinka vestuvių naktį, valentino diena, ir medaus, ir bet kokios specialios naktį.Ji taip pat nuostabi dovana pasirinkimas jūsų draugė ar žmona gimtadienio s, Kalėdos, jubiliejus ir t.t. 1 pėdkelnės tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Šiltas eilutę:

1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!Komplektą sudaro: 1 x Pėdkelnės(be mažmeninės pakuotės)

Medžiaga Spandex
Modelio Tipas Kietas
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 155cm
Specialios Paskirties Egzotiškas Drabužiai
Lytis Moteris
Elemento Tipas pėdkelnės
dydis M/L
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai