1 VNT Kongwal Futbolo Komanda Geležies Lopai Siuvinėjimai Pleistras Drabužius, Klijai Drabužiai, Lipdukai Kuprinė Lipdukas Gerbėjai Suvenyrų

€6.85

-47%

€13.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kuprinė pleistras, futbolas džersis, pleistras, ligue 1 pleistras, ruoniai komanda pleistras, nešiojamas lipdukas, lygos futbolo, europa lyga pleistras, carhartt, futbolas.

1 VNT Kongwal Futbolo Komanda Geležies Lopai Siuvinėjimai Pleistras Drabužių

Pastaba:

Bet kuriuo metu mes pasirengę tarnauti ir išspręsti problemą už jus.

Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo pateikti vaizdas iš priekio.

Yra daug komandų, kad rodyti funkcijos po vieną.Jei jūs negalite rasti savo komanda pasirinktys, galite siųsti nuotraukas konsultuotis su klientų aptarnavimo.

Informacija

Stilius:Geležies

Medžiaga:Siuvinėjimas

Pakuotė:1 VNT Geležies pleistras

Ranka siuvinėjimo, aukštos kokybės, išskirtinį modelį.Dydis

Vaidmuo dėmės:

Creative "PASIDARYK pats" Apdaila: gali būti išlyginti arba prisiūtos ant drabužių, kuprinės, rankinės, pagalvės, paklodės ir kiti audiniai ir kt.

Remonto pažeistas vietas ir dėmes padengti iki defektai.

Monotoniškas drabužiai puošia pleistrai, ji yra visiškai naujas ir ne ilgiau monotoniškas.Instrukcijos:

Laikyti atgal pleistras švarus prieš lyginimo.Reguliuoti geležies temperatūra tinka lyginimo, pagal nurodymus, geležies.

Įdėti pleistras į norimą padėtį (negalima nuplėšti klijais), įrašyti jį atgal kelis kartus, paprastai apie 15 sekundžių.

Kad išvengtumėte nudegimų, galite įdėti ploną sluoksnį medvilnės audinys pleistras (bet ne prarastas medžiaga).Po lyginimo, patikrinti kraštus, pamatyti, jei jie yra įmonės, ir geležies kraštus kelis kartus.

Tu geriau siūti ratas ant krašto pleistras su adata, siūlai po to išlyginti, todėl, kad tai yra daugiau tvirtas ir tinka.

Jei nėra geležies namuose, taip pat galite naudoti tos pačios spalvos siūlais siūti pleistras drabužius.

Vežimas

Nemokamas pristatymas : Jntprojektai.lt-Standartas, Logistika , Singapūras Po 4PX , ePacket, Specialios Eilutės-YW, logistikos galima stebėti, pristatymo laikas eina greitai, ir paslauga yra garantuotas.

Rinktis pašto išreikšti ir komercinės express: EMS , DHL , Jntprojektai.lt Premium Pristatymas ,pirkėjo savarankiškai mokėti,greitas pristatymas ir aukštos kokybės paslaugos.

Turime visas pavadinimas siųsti į Rusiją, kitaip sunku gauti prekių iš rusijos Muitinės.

Visi produktai buvo atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties retas atvejis, blogas oras ar griežtos muitinės formalumų priims pristatymo laiko ilgiau , būkite kantrūs.Mokėjimo

1.Visi pagrindiniai mokėjimo priimti.

2.Prašome atkreipti laiku išvengti produktas buvo išparduotas!

Įvertinimas, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos,prašome pateikti mums penkių žvaigždučių !Mes būtume dėkingi, labai daug, jei gali palikti mums, penkių žvaigždučių įvertinimą ir kreiptis į mus, pirmiausia dėl klausimų,kurie yra labai svarbūs mums.Branginame jūsų verslo labai daug, ir tikimės, kad tarnauti jums vėl artimiausioje ateityje.

Prekės ženklas Kongwal
Tipas Didmeninės No
Stilius Geležies-dėl
dydis 7.8cm
Funkcija RANKŲ darbo, Eco-Friendly
Rinkinys Tipas No
Produkto Tipas Lopai
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Išsiuvinėti

Panašūs produktai