Male S-video į 3 RCA AV Audio Kabelis M/SCART į 3 RCA "Phono" 1080P HDMI Adapteris-suderinama su RCA Kabelius, Jungtis, Priedai

€3.39

-15%

€3.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: scart, hdmi į vga, "phono", SW, diplex, phono preamp, anderson jungtis važiuoklės, av vga, scart vga, hdmi switcher.

Aprašymas:

HDMI Suderinamus RCA kabelis yra skirta prisijungti ir perduoti signalus iš HDMI Suderinamus uosto RCA uosto.Pervedimai nesuspaustų skaitmeninio garso arba vaizdo failus aukštos raiškos.Šis kabelis veikia, kaip signalų siųstuvas, bet NE signalo keitiklis.

Idealus kabelis, skirtas aukštos raiškos DVD grotuvams, HDTV imtuvams, televizoriams, projektoriams, A/V imtuvams ir kitiems HDMI Suderinamus įrengtas prietaisų.Lengva įdiegti, plug and play.Tiesiog prisijungti iš konkrečių rodyti kortelę, DVD grotuvo ar kitų specialių prietaisų VGA port prie TELEVIZORIAUS, Projektoriaus ar įrangai su RCA.

Tai yra HDMI Suderinamus RCA vieną pusę perdavimo kabelis, RCA HDMI Suderinamus negalima, o tai reiškia, ekrano prietaisą (TV arba stebėti) yra RCA pabaigos.Jie puikiai tinka namuose ar mobiliojo teatras/audio sistema stotimis.

Paauksuoti jungtys įsitikinkite, kokybiškos ir stabilios signalo perdavimas; Kabelis perduoda vaizdo signalus iki 1024 x 768 pikselių rezoliucija.Nereikia įdiegti tvarkyklių, nešiojamų, lankstus, plug and play.Paauksuotų jungčių didžiausias signalo perdavimo sparta ir atsparumas korozijai.

Prašome atkreipti dėmesį: šio kabelio nėra suderinamas su PC / laptop / už PS4/ PS3/ DVD / ROKU.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: HDMI Suderinamus į 3 RCA Kabelis

Medžiaga: PVC

Spalva: Juoda

Dydis: 1,5 m

Įvestis: HDMI Suderinamus Vyras

Galia: 3 RCA Male Komponentas

Modelio Numeris: HDMI Suderinamus į 3 RCA Vaizdo Garso V Kabelis

Jungtys :HDMI Suderinamo HDTV, VGA, 3 RCA

Palaiko: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p rezoliucija

Ryšiai: 3x RCA AV composite - Vyrų; 1 x HDMI Suderinamus - Vyrai.

#hdmi suderinamus rca kabelis,hdmi suderinamus rca kabelinė tv,hdmi suderinamus rca kabelis, 1080p,hdmi suderinamus rca kabelio adapteris,,hdmi suderinamus male rca,hdmi suderinamus male rca male kabelis,hdmi suderinamus male rca male adapter,hdmi suderinamus male rca adapteris tv,hdmi suderinamus male rca av video,hdmi suderinamus į 3 rca kabelis,hdmi suderinamus į 3 rca,hdmi suderinamus į 3 rca adapteris#

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 x HDMI Suderinamus į 3 RCA Kabelis

Spalva juoda
Sertifikavimo Nėra
Medžiaga PVC
dydis 1.5m
Kilmės KN(Kilmės)
prekės pavadinimas HDMI Suderinamus į 3 RCA Kabelis

Panašūs produktai