SITLOS 2020 P8 SE 1,4 Colio Smartwatch Vyrų jutiklinių Multi-Sporto Režimas Smart Watch Moterų Širdies ritmo Monitorius, Skirtų "iOS", "Android"

€15.59

-49%

€31.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: filmo smartwatch p8, smartwatch, smartwatch su whatsapp, skmei smart žiūrėti, smart žiūrėti moterims, appl žiūrėti, p8 smartwatch, smart watch moteris, vyrai žiūrėti, smarwatch.

Ten SITLOS P8SE smart žiūrėti kiekvieną gyvenimo būdą.

Specifikacija

PROGRAMA:Da Tinka Ekrano dydis:1.4 cm Vandeniui Lygis:IP67 Touch tipas:Full screen touch "Bluetooth": Bluetooth 4.2 Įkrovimo trukmė:Apie 2h Naudojant laikas:5-7 dienas Standy laikas:20 dienų Telefono sistema:Android 4.4 ir virš & IOS 8.0 ir virš Produkto kalba :anglų/ Japonų/ vokiečių/ prancūzų/ ispanų/ rusų/ portugalų APP Kalbos:danų, ukrainiečių, rusų, bulgarų, Bokmal, norvegijos, Hindi, Indoneziečių, italų, vokiečių, čekų, Japonų, Pashto, prancūzų, lenkų, Tailando, Švedijos, Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų, Suomių, Anglų, Olandų, Portugalų, Prancūzų, Ispanų, Vietnamiečių, Arabų, Korėjiečių.Žiūrėti funkcijos:Žingsnių,HR stebėti,Kvėpuoti,Miegoti stebėti,Dėvėti aptikti,Gyvenimo Pranešimą,Nr. trukdo,Oras,nuotolinis Muzikos,vaizdo Kamera, nuotolinio,Quick view,Laikmatis,Žadintuvas,Žibintuvėlis,Laikrodžių veidus,Ryškumą.

Vykdyti Stebėseną Ir Mokslo Valdymo

Naudojami tik bendrą sveikatos ir fitneso tikslais.

Štai kodėl SITLOS Žiūrėti ateina

Ilgas laukimo ir patikimas

Valdyti Savo Gyvenimą

Įvairovė ir Tolerancija

Pareiškimas

1. Rodomi duomenys apie šį produktą yra nuoroda tik, ir ne medicinos reikmėms. 2.Už bendrą sveikatos ir fitneso tik informaciniais tikslais. 3. Prieinamumas kai kurios funkcijos gali skirtis skirtinguose regionuose.Produktų nuotraukas ir rodyti turinį į tai, kas išdėstyta puslapiai yra pateikta nuoroda tik.Tikrasis produktas savybės ir specifikacijos (įskaitant bet ne tik išvaizdą, spalvą ir dydį), taip pat tikrasis rodyti turinį (įskaitant, bet neapsiribojant sluoksnių, UI, ir piktogramas) gali skirtis. 4. Faktiniai duomenys gali skirtis dėl skirtingų atskirų produktų, programinės įrangos versijas, taikymo sąlygos ir aplinkos veiksniai.Visi duomenys yra atsižvelgiant į faktinį naudojimą. 5.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei jūs patenkinti bet po pardavimo klausimas.Mes visada dirbti jūsų sunkiausia jums padėti.

Apie SITLOS

Autentiškas SITLOS smart watch " yra suprojektuotas ir pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų,ir jie visada kokybės patikrintas prieš išvykdami iš mūsų gamyklos.Nes padirbtas arba suklastotas prietaisai nėra pastatytas ar išbandyti šiuos standartus,jie gali atlikti prastai arba gedimas.Taigi,mes rekomenduojame pirkti prietaisai parduodami tik mūsų oficiali parduotuvė.

Tinklo Režimas Nėra
RAM 128MB
Stilius Sportas
Kilmės KN(Kilmės)
Bylos Medžiaga Lydinys
Baterijos Talpa 120-180mAh
Vandeniui lygis IP67
Apyrankės dydis bendras ilgis 250MM, reguliuojamas ilgis 155-230MM
Tipas Dėl Riešo
CPU Model HS6620D
lustų gamintojas HunterSun
sistema Nėra
G-Sensorius Silan SC7A20
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Kelis Ratukus Taip
"bluetooth" Bluetooth 4.2
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Juostos Medžiaga Silikagelis
Įkrovimo režimas Įkrovimo Stovas
Baterija Nuimamas No
SIM Kortelės Prieinamos No
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
App Da Fit
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Suderinamumas Viskas Suderinama
Mechanizmas Taip
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Tiesioginis Pranešimas, 24 valandų instrukcija, Širdies Ritmo Tracker, Kalendorius
ROM 128MB
Baterijos Tipas ličio polimerų
Ekrano Dydis 1.4 colių
Kalbos lietuvių, Rusų, Ispanų, Portugalų, Prancūzų, Vokiečių, Japonų
Judėjimo Tipas elektroninis
Rezoliucija 240*240
Sertifikavimo Nėra
Įkrovimo laikas Apie 2.5 h
GPS No
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Grupė Nuimamas Taip
Ekrano Formos Aikštė

Panašūs produktai