90PCS 100*200cm Vienkartiniai paklode Vandeniui Lova Padengti SPA, Grožio Salonas, Masažo Stalo Skaidraus Plastiko Lova Padengti Lakštai

€13.20

-28%

€18.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: roborock s50, valgomasis stalas raštas, plastikiniai pvc lakštai, 1mm plastiko lakštas, skaidrūs pvc lakštai, klijuotė staltiesė, japonijos staltiesė, žėručio, Plastiko lakštas 2mm, plastiko lakštai.

90PCS 100*200cm Vienkartiniai paklode Vandeniui Lova Padengti SPA, Grožio Salonas, Masažo Stalo Skaidraus Plastiko Lova Padengti Lakštai

Aprašymas:

1. Disponuojamos paklode gali užtikrinti higienos, švaros, ir yra labai patogi naudoti.

2. Dydis yra maždaug 100*200cm, kuris yra nešiojamas ir labai tinka masažo terapeutai, kurie reikia eiti į kliento namus.

3. Laiko taupymo ir Nešiojamieji: Šie masažo paklodės bus ne gaišti laiko, skalbimo ir gali sutaupyti jūsų laiką.

4. Labai tinka profesionaliems grožio salonai, spa klubai, masažo klubuose, klubai, tatuiruotė ar vyresnio amžiaus žmonių ir vaikų priežiūros.

5. Atsparus vandeniui ir Plastikinės Medžiagos: Šio stiliaus vienkartiniai paklode yra pagamintas iš plastiko.Nes jis yra pagamintas iš plastiko, todėl būkite atsargūs, kai naudojate jį, nenaudokite per didelės jėgos arba ašarojimas, kitaip jis gali sukelti žalos.

Savybės:

Puikiai atsparus vandeniui ir aliejui-įrodymas, poveikį.PE plėvelė gali veiksmingai užkirsti nuotėkio ir saugo paviršius sausas, kaip ir anksčiau!

Geresnė apsauga: vienkartinis dizainas gali veiksmingai išvengti kryžminės taršos, kuri yra daugiau higienos ir švarus, ir jūs ir jūsų klientai gali gauti geresnės apsaugos.

Taikoma: Idealiai tinka profesionaliems grožio salonai, spa klubai, masažo klubuose, klubai, tatuiruotė ar vyresnio amžiaus žmonių ir vaikų priežiūros.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vienkartiniai Vandeniui Paklode

Medžiaga: plastikas

Savybės: vandens ir naftos atsparios

Dydis: apie 100*200cm/39.37*78.74 į

Pakavimo Sąrašas:

90*Paklodės

NET WT 800g
Komponentas Plastikiniai
Modelio Numeris Vienkartinės Paklodės Masažo Lova Apima
Prekės Pavadinimas raudona dieny
Kiekis 90pcs

Panašūs produktai