3D Plunksninis Antakių Formavimo Muilo Laminavimas Nustatymas Gelio Vandeniui Ilgalaikis Antakius Atspalvis, Antakių Gelis Pomade Rinkinys, Makiažas, Kosmetikos

€1.01

-49%

€2.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akių ruda laminavimas, antakius laminavimas rinkinys, plastikiniai antakių laminavimas, ruda laminavimas, antakių laminavimas lelija, antakių laminavimas rinkinys accesoir, antakių lumination rinkinys, blakstienų klijai laminavimas, oca laminavimas mašina, antakių laminavimas filmas.

ANTAKIŲ MUILO RINKINYS

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir kokybę!Super karšta laukinių antakiai!jums verta turėti!Antakių formavimas muilas, bespalvis, bekvapis, skaidrus, skirtingai nuo įprasto muilo.Puikus stereotipai, kad jūsų antakiai trimatis, gamtos ir tankus.Naudojimo instrukcijos: 1. Purkštuvu, teptuku galvos su purkštuvu. 2. Teptukas, antakių muilas su šiek tiek drėgnu teptuku galvos (suma, yra vidutinis, ne per mažai ir ne per daug, kad nebūtų stick) 3. Pakartokite šukavimas antakiai ir tegul kiekviena antakių stick parametrą, muilo, kad būtų pasiekti nustatyti poveikį.

Paketą Sudaro: 1 x Muilo 1 x Šepetėlis

Modelio Numeris Antakių Stipriklis
Pažymėjimo Numeris antakių gelio nustatymas
dydis Full Size
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1 gabalas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Sertifikavimo WZBJZ
Naudos Ilgalaikis, Lengva Nešioti, Natūralus
Formulės Kremas
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
NET WT antakių gelis
Komponentas Muilas Antakius Rinkinys

Panašūs produktai