Dušo Krepšys Kempingas 5 Galonų/20L Saulės Nešiojamas Krepšys su jungikliu Žarna ir Dušo Galva Lauko Pėsčiųjų Iškylą Baseinas

€3.18

-31%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sulankstomas šiukšlių, rv dušo, 12v automobilio dušo, dušo krepšys mesti, audinio dušo kempingas, 12v nešiojamų dušo, krepšys moterims, dušo kampas, dušo saulės, rankinio dušo.

Spa baigsis pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti Spa baigsis sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 51 /52/ 07 /35 /38.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

Kitaip mes išsiųsime kad iš Kinijos sandėlyje.

Kitaip mes išsiųsime kad iš Kinijos sandėlyje.

20L, Sulankstomas Reguliuojamas Saulės energija Šildomas Vanduo Laikymo Krepšiai, Lauko Kempingas, Žygiai, Kelionės Iškylą Nešiojamų Dušo Maudymosi Krepšiai

Ypatybė:

1. Pagamintas iš PVC medžiagos,lengvas,patvarus ir ekologiškas,netoksiškas,todėl jūs galite naudoti ją plauti maistas,indai.Tai yra sulankstomas ir sunkiai deformuojasi, dar labiau nuotėkio įrodymas funkcija ir nėra vandens nuotėkio.

2. Juodos PVC medžiagos bus veiksmingai sugerti saulės energiją įkaitinti vandenį iki 45°C per 3 valandas tiesioginių saulės spindulių.Temperatūros juosta,taip pat galite patikrinti vandens temperatūrą tiesiogiai be termometro.

3. Sukurta su on/off jungiklis reguliuojamas, kuris gali valdyti vandens srautą nuo mažo iki didelio, ir taip pat pateikti su žarna ir dušo galva, kuri gali taip pat naudoti ją plauti savo automobilį ar vandens gėlės.

4. Lengva nešiotis ir labai paprasta laikyti,tai tiktų Kempingas,Žygiai,Žvejyba ar medžioklė.Jis taip pat yra kablys, lynas, todėl jūs galite pakabinti dušo krepšys ant medžio arba dušas palapinę.

Specifikacija:

Medžiagos: draugiškos aplinkai PVC

Spalva: Juoda

Dydis: 40 * 60cm/sudarė 15,75*23.6 į (plytelių)

Talpa: 20L

Patarimas:

1. Vandens temperatūra gali būti didesnė negu 48 laipsnių.Nelaikykite vandens ir per aukštos temperatūros.Per karšta įtakos tarnavimo krepšys;

2. Ne gerti;

3. Prašome nutekėjimo vandens, kai jo nenaudojate.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Dušo Krepšys

1 X Vandens Vamzdis

1 X Virvė

Svoris /
Temperatūros diapazonas /
dydis /
Talpa 20L
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PVC

Panašūs produktai