3.5 mm Nešiojamų Clip-on Atvartas Kondensatoriaus Mikrofonas, Laidinis Mini Mic už DJI Kišenėje 2 Do-It-All Rankena Gimbal Fotoaparato Priedai

€2.32

-21%

€2.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dji kišenėje, įrašas dėl mikrofono 3.5 mm, "pasidaryk pats" gimbal kameros, eachine camera stabilizer, mikrofonas dji osmo kišenėje, osmo poket priedai, svirtis dji kišenėje 2, dji kišenėje 2, gps kišenėje 2 priedas, mavic pro.

Clip-on Atvartas Kondensatoriaus Mikrofonas

Ypatybė: 1. Lengvas ir nešiojamas, galite tiesiogiai susieti mikrofoną į Kišenę 2 gimbal kameros įrenginys, Do-It-Visa Rankena, 2.Įrašas dėl mikrofono padidinti įrašymo atstumas; 3. Su plataus dažnio atsakas, ir " high-definition garso rezoliucija, 4. Built-in clip gali būti lengvai nustatoma ant apykaklės, patogu ir praktiška. (Šis mikrofonas nebūtinai turi būti įrengta garso galvos, tik Kišenėje, 2 universalus pagrindas gali būti naudotas) Aprašymas: Medžiagos: Metalas + plastikas, Taikytinos modeliai: už DJI Kišenėje, 2, Spalva: Juoda, Grynasis svoris: 18.4 g, Gaminio dydis: 165cm, Pakavimo sąrašas: 1pcs Mikrofonas.Pastaba:nėra įtraukti Gimbal kamera ir pilna rankena ir kiti priedai.

Mini Mikrofonas

Ypatybė: 1. Lengvas ir nešiojamas, galite tiesiogiai susieti mikrofoną į Kišenę 2 Do-It-All Rankena gimbal kameros įrenginys, 3. Į vėjo kempine padengti gali sumažinti įtaką vėjo ir lauko triukšmas, todėl įrašymo aiškiau, 4. Mažas ir lengvas, lengva nešiotis. (Šis mikrofonas nebūtinai turi būti įrengta garso galvos, tik Kišenėje, 2 universalus bazė gali būti naudojama) Techninis parametras: Jautrumas: -43±1DB. Nuskaitymo metodas: vienakryptis Išėjimo varža:

Suderinama Gimbal Prekės DJI
Modelio Numeris už DJI OSMO Kišenėje, 2 Mini Mikrofonas
Suderinama Gimbal Modelis už DJI KIŠENĖJE 2
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas BRDRC
Gimbal Priedai Tipas Gimbal Priedai Rinkiniai
Weight (g) Laidinis Mikrofonas DJI Kišenėje 2
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai