HAN LAUKINIŲ Vyrų Soft Shell Striukė Kariuomenės Karinių Striukė Drabužius Taktiniai Drabužiai Šiluminis atsparumas Vandeniui Striukė su Gobtuvu Kailis Multicam

€23.44

-48%

€45.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: striukė moterims, han kardas, Sunkiai Shell, camo kailis, vyrai taktinis kailis, paltai vyrams, lietaus jeckets vyrai, softshel, kostiumas minkštas apvalkalas, varpos guminis žaislas.

HAN LAUKINIŲ Vyrų Žiemos Soft Shell Striukė Kariuomenės Karinių Striukė Drabužius Taktiniai Drabužiai Šiluminis atsparumas Vandeniui Striukė su Gobtuvu Kailis Pranešimas:

Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums apie savo ūgį, svorį ir apimtis.Mes rekomenduojame tinkamą dydį galite.Savybės: 1.Šilta apykakle už kaklo apsaugos,koreguoti sandarumą dėl vėjo. 2.Ilgaamžė aukščiausios kokybės užtrauktukas,sklandžiai ir dėvėti, atsparus vandeniui. 3.Užtrauktukas pažastų,daugiau kvėpuojantis&Patogumo,tinka ourdoor veiklą. 4."Velcro" ant rankos,klijuoti bet kokį žymenį, ko jums reikia. 5.3 Rankos kišenėse mažus daiktus. 6.Rankogalių "velcro", Manžetai yra reguliuojamas,vėjo sugriežtinti dizainas. 7.Hem Sugriežtino Raišteliu Dizainas,Exquuisite Kūrinys. 8.Sandarumo siūlėmis,Exquuisite Kūrinys,extraodinary kokybės. 9.Švelnus vilnos pamušalas komfortą ir šilumą. 10.Multi-kišenėje dizainas, iš viso 6 užtrauktukas kišenės: 2 ant priekinio, 3 rankoves, ir negabaritinių užtrauktuku kišenės ant dugno ir nugaros 11.Papildomai Pastorinti Alkūnė Trinkelėmis,Daugiau storio ir praktiški.

Paketas apima:

1 Striukė

Feature1 atsparus vandeniui
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Modelio Tipas Spausdinti
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Funkcija Quick Dry, atsparus vandeniui, Vėjo, ŠILUMOS, Anti-prakaitas, Antistatikas
Sportas Tipas Kempingas & Žygiai
Audinio Tipas Broadcloth
Modelio Numeris Kempingas & Žygiai
Apykaklės Su gobtuvu
Pamušalas MEDVILNĖS, Poliesteris
Lytis VYRAI
Medžiagų Technologijos AIRPOLAR 100
Svoris 400gsm
Medžiaga MEDVILNĖS
Prekės Pavadinimas HAN LAUKINIŲ
Lauko Striukė Tipas Softshell

Panašūs produktai