Vitamino C Veido Serumas VC Išnyks Strazdanos Pašalinti Tamsių Dėmių, Veido Kremai, Kaukės Balinimo Drėkinamasis Kremas Dieną

€1.68

-49%

€3.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paslaptis, balta, blakstienų serumas vamzdis, kalcio, brylee vitamino c kremas, vitaminas d3, kremas, esmė veido, veido kremas, kremas venzen, kremas randas.

Produkto veiksmingumas: drėkina odą, papildo odą drėgme, šviesina odos toną, pagerinti bukumo ir šiurkštumo, ir atkurti odos grožiu.

Produkto sudėtis: vanduo, glicerinas, 3-o-etil-askorbo rūgštis, mielių ekstraktas, ksantano derva, amino propileno glikolis, karbomeras, trietanolaminas, ir kt.

Kaip naudoti: Paimkite reikiamą kiekį šio produkto į delną ir taikyti jį tolygiai ant odos.

SPECIALIŲ ŠVIESINIMO KREMAS RANKŲ IR KOJŲ, KELIO

Specialių šviesinimo kremas rankas, kojas ir kelius.Pirmas matomų rezultatų per 10 dienų.Odos repair kremas daugiau unclogs, renginiai iš veido ir užsidega tas phalanges, pirštai, tamsiai kelio. -Užsidega rankos ar kojos, kad tapo tamsus, susidarančių naudojant netinkamas kosmetikos gaminių (sudėtyje yra ypač H. Q.) -Šviesina tamsius phalanges ir pirštai. -Užsidega rankos, kojos nepaklusniems su įprasta lighteners. -Remontas hiperpigmentacija sukelia agresyvų žieves (geltona drėkinantis aliejus, malonės duo, floris duo, ...) Kaip Odos Remontas Plius kremas veikia?Pagrindinis aktyvus ingredientas, dalelių glutationo įsiskverbia į širdį, epidermį ir stimuliuoja gamyba geltona melanino ir ištirpsta ruda melanino ir hiperpigmentacija iš vidaus.Rezultatas: Aišku, net ir rankas.Poveikio kremas yra ilgalaikis.Kremas tinka visiems odos tipams.Nenaudokite po žievelės (praėjus 2 savaitėms po žievelės, kad pradėti Odos remontas plius kremas).Kaip naudoti serumą?Kreiptis į rankas ar kojas ar kelius du kartus per dieną, kol norimas rezultatai gaunami arba ne ilgiau kaip 10 dienų.Tada 10 dienų pertraukos, prieš pradėdami vėl naują seansą.Priežiūra: Užtepkite vieną arba du kartus per savaitę, siekiant išlaikyti savo rezultatus.Nesate tikri, ar šis produktas yra tinkamas jums?Nesivaržykite išsiųsti pranešimą su jūsų nuotraukomis, paklausti patarimo.

Naudoti Veidas
Modelio Numeris Odos balinimui Kremas
Pažymėjimo Numeris Odos balinimui Kremas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)
Komponentas Odos balinimui Kremas
Lytis Unisex
NET WT 10ml
Prekės Pavadinimas Firstsun
Funkcija Balinimas
Elemento Tipas Kremas

Panašūs produktai