Universalus Hd skaidraus Mobiliojo Telefono Laikiklis Saldainiai Spalvos Telefono skambutis Turėtojas mobiliojo Telefono Stovas Piršto Žiedą Turėtojas Soporte Celular

€0.22

-26%

€0.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: iphone paramos biuras, trikojo, darbalaukio pagalba telefonu, mobil telefono skambutis, ląstelių stendas, seną telefoną, darbalaukio parama mobilusis telefonas, Mobiliųjų Telefonų Palaikymas, android tablet, ph.

Aprašymas:

Lygaus paviršiaus ir plonas dizainas telefono pastovesnes ir saugiau, kai pradėti jį ant stalo.

360°Pasukti & 180°kolonėlė: telefono turėtojas yra 360° pasukti ir 180° sulankstomas taip, kad jums gali poziciją savo telefoną į savo geriausiais matymo kampo, bet kuriuo metu.

Telefono skambutis turėtojas yra pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio, ir ABS bazę.Cinko lydinys turi gerą plastiškumas ir trinčiai, nesugadintumėte, kai krenta.

Su itin stipriais klijais mygtukai, šis telefonas piršto žiedas su šlapia danga gali pridėti savo išmanųjį telefoną sandariai apsaugoti jūsų prietaisą nuo atsitiktinio lašai ir ūgliai.

Daugiafunkcinis: šis universalus telefono savininkas gali nustatyti, kad jūsų rankos lieka laisvos ir apsaugoti jūsų telefoną nuo atsitiktinio lašai ir ūgliai, o jūs jojimo perkrautas autobusų ar metro.Taip pat galite įdėti Jį į savo biuro stalas, virtuvės skaitiklis arba lentelė žiūrėti filmus, klausytis muzikos, įdėti makiažas, atlikti vaizdo skambučius ar net žaisti žaidimus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS plastikas bazė + cinko lydinio žiedas.

Dydis: 40*5.5 mm.

Spalva: parodyti, kaip nuotraukas.

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Paketas apima:

1 * Žiedas Mobiliojo Telefono Laikiklį.E

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Suderinamos Prekės Universalus
Modelio Numeris EL2078
Įkroviklis No
Medžiaga Plastikiniai
Yra Garsiakalbis No
Naudoti Piršto Žiedą Turėtojas

Panašūs produktai