BANXEER Matinis 8 Spalvų Lūpų Blizgesys Švelnus Lūpų Skystas Matinis atsparus Vandeniui Lip Tint Full & turtingas Seksualus Lūpų Makiažas Kosmetikos

€2.01

-30%

€2.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lūpų blizgesys, lūpų glosss vamzdžiai, lūpų kaukė rožinė, urmu lūpų blizgesys, makiažas phoera, blizgesys, lūpų dažai matt, juodosios ricinos aliejus, lūpų dažai mini, Skaistalai, .

BANXEER Matinis 8 Spalvų Lūpų Blizgesys Švelnus Lūpų Skystas Matinis atsparus Vandeniui Lip Tint Full & turtingas Seksualus Lūpų Makiažas Kosmetikos

Kiekvienas iš 8 spalvingas atspalvių BANXEER Matinis Lūpų Blizgesys suteikia turtingų spalvos matiniu paviršiumi už visą dieną nešioti be džiovinimo.Lūpos yra spalvos aksominis tobulumo, kuris trunka.Taigi, patraukti vieną...arba 8 ir eiti!

1.LENGVA NEŠIOTI IR DIDELIS PIGMENTO-labai pigmentuotas, ilgalaikiai lūpų dažai su aksominio matiniu paviršiumi.Leidžia jums sukurti įvairių ne-shine, visi-matinis atrodo.Kiekvieną super minkštas šešėlis slysta teisę ir lieka įdėti.

2.ILGALAIKIS, VANDENIUI - užtikrinti, dėvėti visą dieną, nesijaudinkite dėl blukimo, leidžia jums eiti lengvai, ar jūs ketinate kasdien arba dalyvauti šalies nesijaudinkite,makiažas, nyksta ne.

3.GAMTOS mokslai, švelni IR MINKŠTA - Natūralus makiažas, kad jūs patogiai; suformuluoti prabangus, tiesa, matiniu paviršiumi, minkštos kaip šilkas, turi pigmento lūpų dažai slysta ant lūpų, jums šilkiniai patirtis.

4. Sodrios SPALVOS IR LENGVAS - 8 skirtingų spalvų pasirinkti, suteikiant jums neįprasta spalva patirtis; Maža pakuotė, kuri yra labai patogi ir paprasta atlikti, naudoti ją bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Tipas Lūpų Blizgesys
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo GZZZ
Prekės Pavadinimas banxeer
Naudos Drėkintuvai, Drėkinantis, Maistingas, Kita
Modelio Numeris BX-08
Pažymėjimo Numeris 2019206936
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Komponentas Lūpų Blizgesys
Spalvų Funkcija Klasikinių Spalvų, Sexy Raudona, Retro Raudona
NET WT 3.5 ml
Kiekis 1
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
GZZZ YGZWBZ
dydis Full Size

Panašūs produktai