Didmeninė Matinis Skysti Lūpų Dažai Užsakymą Privačios Etiketės Lipgloss Drėkina Blizga Blizgučiai Blizgus Lūpų Blizgesys Grožio Makiažas Kosmetikos

€149.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lūpų blizgesys, logotipas makiažas, lūpų blizgesys vamzdis, skysti lūpų dažai, blizgesys, cosmet, blizgesys vamzdis, custom paletės eyeshadow su logo, lūpų priežiūra, lipgloss.

Didmeninė Matinis Skysti Lūpų Dažai Užsakymą Privačios Etiketės Lipgloss Drėkina Blizga Blizgučiai Blizgus Lūpų Blizgesys Grožio Makiažas Kosmetikos

Aprašymas

Atsparus vandeniui,lengva nešioti, ir gamtos Non-stick taurė / Ilgalaikis Išlaikyti/ Atsparus Vandeniui / Be blukimas / pigment/ Aukštis Krizės.Lygiosios spalvos lūpų linijos gyvai.Ilgai drėkina ir holdingo spalvos. 55 skirtingų spalvų pigmentinis jūsų pasirinkti.Tinka profesionaliam naudojimui ar kasdieniam naudojimui.

Custom Etiketės

Paprastai mes spausdinti privačios etiketės ant vamzdelio ir pakuotės, dėžutės, spausdinimo viena spalva.Spausdinti užima apie 7 darbo dienos.Prašome susisiekti su mumis individualų logotipas informacija.

Pakuotė

10/30/50/100vnt x Lipgloss Po jums padaryti užsakymą, prašome palikti mums žinutę, kurios spalvos jums reikia ir kiekiai kiekviena spalva.

Pristatymas

1.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo gavimo. 2.Prekės bus išsiųstos per E-paketinio,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,DHL, "FEDEX", UPS,TNT ir t.t. 3.E-pakelis,Paprastai pristatymo laikas yra maždaug 7-15 dienų AFRIKOS,Šiaurės Amerikos,Europos šalių 4....Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,paprastai 20-45 darbo dienos pristatymas.JAV:15-40days UK/AU/CA:25-45 dienas Kiti:35-55 dienų Brazilija/Meksika/Čilė ir tt toli šalyje,45-60 dienų normalios būklės, išskyrus ypatingas.bet kartais tarptautinio pristatymo highed priklauso nuo vietinių tradicijų ir post office., Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko,pls susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Atsiliepimai

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!Prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ar paslaugų.Jei esate unsatified ar turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą,mes padarysime viską, kad padėtų jums.Esame dėkingi už jūsų supratimą.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Jntprojektai.lt TradeManager arba rašykite mums!

Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 10/30/50/100vnt
Vienetų skaičius Combo
Pažymėjimo Numeris 2017000001
Sertifikavimo GZZZ
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris VKI-135
Funkcija atsparus vandeniui, Ilgalaikis
Naudos Drėkintuvai, Kita
Tipas Lūpų Blizgesys
G. W 42g
dydis Full Size
GZZZ YGZWBZ

Panašūs produktai