Ausinių Sieninis laikiklis Laikiklis Laikiklis Pakaba Saugojimo Stovėti PS5 Šeimininko Rankų Parama "Playstation" Konsolės Žaidimą Priedai

€1.34

-29%

€1.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prie sienos tvirtinamas padėklas pet, 3d sienų lipduko ps5, kontrolės ps5, hp4 telefono turėtojas, i10 telefono turėtojas, nemokamai gaisro ps4, 4k hdmi jungiklis, prie sienos tvirtinamas kablys 5, omiky telefono turėtojas, ps5 parama.

Aprašymas:

1. Už PS5 Ausinių Turėtojas: Šios ausinės laikiklis skirtas PS5 ausines, bet taip pat suderinama su dauguma trečiųjų šalių ausines.Ausinių turėtojas yra skirti išlaikyti savo pavara aišku, iš konsolės, siekiant užtikrinti, kad ji ir konsolės yra saugūs ir nulio-nemokamai.

2. Aukštos kokybės Medžiagos: Šios ausinės laikiklis PS5 yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko.Jis yra storas ir tvirtas.

3. Apsaugoti Jūsų Įranga: ausinių turėtojas gali apsaugoti paviršių savo ausines nuo dilimo/ašara, ir gali tvirtai laikyti savo ausines vietą, išvengti nelaimingų atsitikimų.Unikalus dizainas leidžia jį pritvirtinti ne tik konsolės PS5, bet taip pat dėl kitų įtaisų.

4. Puikus Talpa: vieną kartą-gabalas išlenkta struktūra, ausinių savininkas suteikia veiksmingą apsaugą ausinių ir kitų kabančių daiktų.Jo dizainas leidžia jį funkcija didelis svoris pajėgumą. (4 svarų.Maksimali apkrova konsolės PS5 )

5. Gauti Viską Organizavo: Pakabinti visas jums valdikliai ir ausines tvarkingai ir patogiai, siekiant išvengti žalos ir išlaikyti savo žaidimo kambarys švarus ir gerai organizuota.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Tinka: už PS5 konsolės

Pakavimo Sąrašas:

Pakaba Ausinių*2vnt

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Suderinamos Prekės/Modelis PlayStation 5
Modelio Numeris Už PS5 Konsolės
Prekės Pavadinimas Rondaful
Su USB no
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai