Prie sienos tvirtinamas Akrilo Žaidimų Valdiklis Stovas Kabykla Ausinių Laikiklis Universalus tvirtinimas PS5 PS4 Xbox Gamepad Laikiklis Priedai

€2.16

-38%

€3.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prie sienos tvirtinamas padėklas pet, kontrolės ps5, ps4 varžtų rinkinys, ps4 stendas, ps4 valdytojas analog stick jutiklis, kaukolė co jungiklis, ps5 remap, sony ps5 atveju, kontrolės xbox, lempos playstation.

Prie sienos tvirtinamas Akrilo Žaidimų Valdiklis Stovas Kabykla Ausinių Laikiklis Universalus tvirtinimas PS5 PS4 Xbox Gamepad Laikiklis Priedai

Savybės:

1. Profesinės Turėtojas: reguliatorius stovi išlaiko valdytojai centre ir puikiai subalansuota, kad duomenų valdytojas saugus nuo braižymo ir nuleisti.Reguliatorius stovi suteikia namus, savo valdytojas, kai esate ne žaisti.Ji taip pat gali būti naudojamas pakabinti visas versijas, laisvų rankų įranga .

2. Premium Acrylic: duomenų valdytojo stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės skaidraus akrilo medžiagos, šviesos ir madingas (prašome nuplėšti apsauginę plėvelę ant paviršiaus prieš naudojimą, taip, kad bus geriau rodyti efektas).

3. Montavimo Būdas: Pirma, išgręžti skylę sienoje, ir tada nustatyti, kad duomenų valdytojas stendas su varžtais, mes sąlyga.Šis metodas yra labiau stabili nei bet montavimo būdas.

4. Vietos Taupymas: duomenų valdytojo stendas yra kompaktiškas ir erdvės taupymo, kurie gali puikiai ekranas ir saugyklos valdytojas, taupymo darbalaukio erdvę.

5. Tinkamą Dydį: dydis valdytojas stendas yra apie 116*80*60mm/4.57*3.15*2.36 į (kaip parodyta paveikslėlyje)

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sienos tvirtinimas Žaidimų Valdiklis

Medžiaga: akrilas

Spalva: skaidrus

Dydis: apie 116*80*60mm/4.57*3.15*2.36 į (kaip parodyta paveikslėlyje)

Pakavimo Sąrašas:

1*Akrilo Tvirtinimo Prie Sienos

1*Plastikiniai Plėtimosi Vamzdelis

1*Varžtas

dydis About 116x80x60mm
Prekės Pavadinimas FUCHU
8 straipsnis Už Xone Valdytojas
SONY Modelis PLAYSTATION4, playstation3
2 straipsnis Žaidimų Valdikliai Laikiklis
3 straipsnis Lipnios Kablys
Punktas 7 Xbox Controller
Kilmės KN(Kilmės)
6 punktas Už ps4 valdytojas
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
4 straipsnis Gamepads Laisvų Rankų Įranga
5 straipsnis už PS5 Valdytojas
1 straipsnis Ausinių Kablys

Panašūs produktai