Auto taupantis Jack Reketas, Veržliaraktis Žirkliniai Jack Garažas Padangų Varantys Rankena Rankena taupantis Veržliarakčio Phillips Veržliarakčio Dropship

€7.51

-27%

€10.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: die and tap set, nustatyti raktas, c raktas veržliaraktis, reketas, diržas raktas, baterija reketas, hazet sukimo momento raktas, grožio krepšelis, rachet įrankis, dviračio įrankių rinkinys.

Ypatybė:

【ERGONOMIŠKAS DIZAINAS ir taupantis】lieknas rankena atitinka ergonomiškas dizainas ir sustiprinta reketas vadovas dizainas yra daugiau stiprus ir taupantis.

【PATVARUS & RŪDIMS ATSPARUS】ilgalaikis ir tvirtas statybos, rūdžių, atsparus vandeniui.Veržliarakčio lazdele yra glaudžiai susijęs su plastikine rankena, kuri yra tvirta ir nėra lengva nukristi.

【LENGVA NAUDOTI】saugiai ir taupantis jack rankena su paprasta ir lengva naudoti dizainas.Puikus kelionės naudoti ir avarinis rato / padangos pokyčiai.

Jis gali būti naudojamas lengvai vyrams ir moterims.

【AUKŠTOS KIETUMAS ir AUKŠTOS SUKIMO momentas】Kaltiniai su storo plieno, termiškai apdorotas, kaip visuma, didelis kietumas, didelis sukimo momentas, gera kietumo, tvirtumo ir patvarumo.

【TAIKYMO DIAPAZONAS】Tinka motociklų, šeimos automobilių, VISUREIGIŲ bekelės transporto priemonių ir pan., netinka sunkvežimių ir furgonų.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Jack taupantis raktas

1.Taupantis jack rankena,paprastas dizainas, lengva naudoti.

2. Ilgalaikis ir patvarus statybos,rūdžių, atsparus vandeniui.

3. Puikus kelionės naudoti ir avarinis rato / padangos pokyčiai.

Taikytinos modeliai: motociklus, šeimos automobilių, VISUREIGIŲ bekelės transporto priemonių ir pan.

Paketas Apima:

1 x taupantis raktas

Pastaba:

Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas isfriday
Medžiaga Anglies plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Auto Taupantis Jack Reketas, Veržliaraktis

Panašūs produktai