10 1 Daugiafunkcinis "PASIDARYK pats" Vadovas Lizdas Raktas Veržliaraktis Stabili Nerūdijančio Plieno Vielos Raktu Rankiniai Įrankiai

€6.26

-60%

€15.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stebuklinga universalus sukimo momento raktas, salvin universalus sukimo momento raktas, universual sukimo momento raktas, omy universalus sukimo momento raktas, universaliųjų elektroninių sukimo momento raktas, oro sukimo momento raktas, 1 2 universalus sukimo momento raktas, universali padanga, veržliaraktis, universalus automobilių sukimo momento raktas, nustatyti sukimo momento raktas.

10 1 Daugiafunkcinis "PASIDARYK pats" Vadovas kryžiaus Lizdas Raktas Veržliaraktis Stabili Nerūdijančio Plieno Vielos Raktu Rankiniai Įrankiai

Funkcijos: Daugiafunkcinis Raktas Raktas: Pagal naują 10 1 daugiafunkcinis dizainas, šis kryžius lizdas Raktas raktas yra kvadrato ir trikampio formos, tinka priedai, elektrinių traukinių ar spintoje dėžės.

Unikalus Dizainas: veržliarakčio ir grįžtamasis gręžimo yra prijungtas stabili nerūdijančio plieno viela.Ir tai yra pagal svorį-optimizuotas cinko, lieto dizainas.Dvigubas raktas yra 5 skirtingų formų, pavyzdžiui, kvadratas, trikampis, semilune, trapecijos ir turas su prongs.

Mažesnis ir Patogu-atlikti: Mūsų įrankių raktas raktas yra mažesnė, nei kitų, ir tai yra patogu-atlikti.Tinka keltuvai, elektros spintos, dėžės, traukinių ir spintas ir kt.

Praktinis Pagalbininkas: Ji taip pat praktinis raktas į sukant varžtą.Daugiafunkcinis pagrindinė priemonė gali būti naudojamas atidaryti duris ir langą, traukinių, automobilių, keltuvai, metro, elektros valdymo spintos, elektros skaitiklis dėžės, laivybos ir skaitiklis klavišus (magnetinių).

Platus Programas: naudingumo raktas tinka dujų, statybos techninių įrenginių, visus standartinius nepriklausoma reaktoriaus stabdymo sistema, vandens ir elektros tiekimo, PVZ., šildymo, oro kondicionavimo ir vėdinimo sistemos, uždaromieji vožtuvai ir maitinimo jungiklis lentos ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 10 į 1 Daugiafunkcinis Rankinis Lizdas Raktas Veržliaraktis

Medžiaga: Metalas

Pakavimo Sąrašas:

1 x 10 1 Daugiafunkcinis Rankinis Lizdas Raktas Veržliaraktis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 10 1 Daugiafunkcinis Rankinis Lizdas Raktas Veržliaraktis
Savybės Daugiafunkcinis
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Tipas Raktu Komplektas

Panašūs produktai