Naujų Ausinių Saugojimo Laikiklis PS5 Xbox Serijos X, PS4, Xbox Vienas Žaidimų Konsolės Turėtojas PlayStation 5 Saugojimo Laikiklio Stovas

€4.24

-60%

€10.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kreiptuką xbox360, odos xbox one x, kontrolės ps5, xbox seris x, ausinių xbox, žaidimas xbox ausinės, hdmi, rca, playstation 5 lipdukas, nemokamai gaisro ps4, 4k hdmi jungiklis.

Naujų Ausinių Saugojimo Laikiklis PS5 Xbox Serijos X, PS4, Xbox Vienas Žaidimų Konsolės Turėtojas PlayStation 5 Saugojimo Laikiklio Stovas

Funkcijos: 1. Jis gali pakabinti PS5, Xbox Serijos X, už PS4, Xbox Vienas, NS, desktop PC žaidimų valdikliai ir dauguma kitų trečiųjų šalių žaidimų valdikliai.

2. Vienas dalykas, su daugybe funkcijų, tinka laikyti rankenos, kabo ausinės, baterija kabeliai ir kiti smulkūs priedai.

3. Į viršų nuimamas kablys dizainas gali būti pakabinti ant PS5 priimančiosios į parduotuvę rankenos, ausines ir kiti priedai tvarkingai.

4. Varžto skylę dizainas yra rezervuota viršuje, ir sienelės gali taip pat būti naudojamas saugoti savo rankenos, ausines ir kiti priedai tvarkingai.

5. Importuotas klijai gali būti naudojami griežtai ir tvirtai klijai jį ant daugumos lygių paviršių, ir naudoti visus laisvos vietos puikiai parduotuvėje priedai, pvz., rankenos ir ausinės.

Pakavimo Sąrašas:

Laikiklis*1

Varžtų Rinkinys Įrankis*1

Klijų*1

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Žaidimų Konsolės Turėtojas PS5
Su USB no
Suderinamos Prekės/Modelis Kita
Prekės Pavadinimas Rondaful
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket

Panašūs produktai