Valdytojas & Headphone Sieninis laikiklis Laikiklis Laikiklis Pakaba Nuotolinio Valdymo Saugojimo Stovėti Xbox/ PS5/PS4/ Jungiklis Žaidimų Valdiklis

€6.91

-68%

€21.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ps4 vr, prie sienos tvirtinamas padėklas pet, ps5 valdytojas stendas, ps5 odos, kontrolės ps5, ps4 varžtų rinkinys, sienos lipdukas, xbox gamepad, kaukolė co jungiklis, laidžios plėvelės klaviatūra ps4.

Valdytojas & Headphone Sieninis laikiklis Laikiklis Laikiklis Pakaba Nuotolinio Valdymo Saugojimo Stovėti Xbox/PS5/PS4/Jungiklis Žaidimų Valdiklis

Aprašymas: 1. Universalus Gamepad Valdytojas Turėtojas: Tai gamepad sieninis laikiklis yra tinkamas žaidimų valdikliai, skirti Xbox Vienas, 360, už PS5, už PS4, PS3, NS, Garo, taip pat suderinama su stalinį kompiuterį gamepad ir dauguma kitų trečiųjų šalių žaidimų valdikliai.Mūsų pakaba buvo kampu, todėl, kad nėra tinkamų atstumas nuo sienos sumažinti savo valdytojas nesiliestų su jūsų sienos, taip sumažinant įbrėžimų ant savo sienos ir valdytojas.

2. Universalus Ausines Turėtojas: Sukurtas su didele ir kreivų krėslų lova jūsų žaidimų ausinės.Plataus ir išgaubto krėslų lova tinka beveik visų tipų ir dydžių žaidimų ausinės (ir ne žaidimų ausinės su mikrofonu).Lenktas lova bus ne palikti raukšles ar žymės ant ekrano užsklandą, ir ji gali būti pritvirtinami be nukristi.

3. Saugus Įrenginys: Mūsų universaliųjų žaidimo valdikliai ir ausinių pakaba su iš anksto sumontuoti juosta gali būti įdiegta beveik bet kur, stalai, lentynos, spintos, stiklo paviršių, atgal, TV/monitorius ir kt.

4. Laikykite Tinkamai Organizuotas: Visi valdikliai ir ausinės yra tvarkingai ir patogiai pakabinti iš kelio siekiant išvengti žalos ir išlaikyti žaidimo kosmoso tvarkingas ir tvarkingai.

5. Sienos Stovas Visiems: Mūsų yra universalaus dizaino, todėl jūs galite turėti savo rankų įrangos ir žaidimo valdiklį į vieną vietą, ir tai yra stilingas ir tvirtas išvaizdą.

Techniniai duomenys: Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: sidabrinė

Gaminio dydis: apie 16.5*4*12cm/6.50*1.57*4.72 colių

Tinka: žaidimų valdiklis/ausinių

Pakavimo Sąrašas: Kabyklos Apsodas*1

Varžtas*2

Raktas*1

Juosta*2

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Prekės Pavadinimas SHZONS
Parama Drop Laivyba/ Didmeninės
Tinka ps5
Su USB No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ps5
Suderinamos Prekės/Modelis SONY

Panašūs produktai