Butas Platforma Dviračio Pedalus Aliuminio Pedalų Už MTB Kalnų Miesto BMX Hibridiniai Dviračiai Dalys Uždaromos Guolių Visų pusių Dviračio Pedalai

€14.11

-56%

€32.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mtb pedalų dirželiu, dviračių dalys, didelis, pedalas "shimano", bicycl, miesto kalnų dviratis, dviratis bmx, ac srovės matuoklis, dviratis mtb, modeli, bmx dalys, priedai.

Desmitcīņnieks Dviračio Pedalai

Pagal CXWXC

SPECIFIKACIJA

* Modelis: CX-930;

* Spalvos: Juoda, raudona/titano/aukso;

* Medžiaga: CNC aliuminio lydinys;

* Tipas: Hermetiški guolių;

* Tinka: Standartinis 9/16" ašinis;

SAVYBĖS

* Platus Programas: 9/16" Standard veleno varžto sriegio Cr-Mo plieno velenas tinka dauguma kalnų dviračiai, MTB, BMX, kelių dviračiai, miesto dviračiai, turistiniai dviračiai, sulankstomi dviračiai ir kt.

* Važiuoti efektyviai: Ateik su didele platforma (Dydis: 4.92" x 4.1"), Ji turi didelį guolių pajėgumo ir gali sumažinti trintį sukasi velenas, taip sutaupoma iki 30% fizinio darbo.

* Užsandarinti guolių dizainas: uždaromos guolių dizainas mūsų dviračių pedalų yra ne tik tvirtas ir patvarus, bet taip pat gali apsaugoti verpstės nuo vandens ir dulkių, kurios gali sukelti triukšmo, apsaugos nuo rūdžių ar sunku pasukti.Patobulinta integracija trinkelių ir pedalai leis jums mėgautis dviračių lietus, ar kopimas į kalnus.Kokybės užtikrinimo ir patvarus.

* Puikus grips: Kiekvienoje pusėje pedalas su 16 keičiamų slysti-įrodymas, smeigtukai.Mes teikiame stipria spaustuvai ir padaryti dviračių saugiau.

Modelio Numeris CX-930
Kilmės KN(Kilmės)
Pedalas Kategorija Ultralight Pedalas
Prekės Pavadinimas INBIKE
Spalva Juoda Raudona, Juoda, aukso, juoda / titano
Naudoti Standartinis 9/16 cm veleno tinka labiausiai dviračiai
dydis 104mm wide
Pedalas Prietaiso Kategorija Guolis
Matavimo 125x104mm Masto platforma
Tipas 1 Uždaromos guolis
Medžiaga Aliuminio/Lydinys, Aliuminio lydinys įstaiga, CR-MO plieno velenas

Panašūs produktai