Fidget Žaislai, Ventiliacijos, Vandens Kamuolys Kūrybos Išskleidimo Vaisių Streso Kamuolys, Vaikams, Jutimo Streso Atsarginiais Išspausti Žaislai Streso Kamuoliukus

€2.00

-46%

€3.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xperia premium atveju skėtis.

Produkto:Fidget Žaislai, Ventiliacijos, Vandens Kamuolys Kūrybos Išskleidimo Vaisių Streso Kamuolys, Vaikams, Jutimo Streso Atsarginiais Išspausti Žaislai Streso Kamuoliukus

Ypatybė:

Mesti savo Purškiamasis Pomidorų, bet lygaus, plokščio paviršiaus ir žiūrėti, kad jis " SPLAT!' Mesti savo Purškiamasis Pomidorų per sienas ir langus ir žiūrėti reformos ir staiga išjungti!

Idealus streso atsarginiais, kodėl gi ne imtis fizinių maršrutą ir mesti Purškiamasis Pomidorų vietoj susierzinimo priepuolis.Ši lipni, keista, pomidorų laukia, kol bus splatted visoje savo kambarį!

Turite varžybas su savo draugų pamatyti, kas gali purškiamasis artimiausią tikslą.

Ši naujovė kamuolys yra labai smagu vaikams ir suaugusiems!

Pakuotės Turinys:

Aprašymas:

Funky Kiaušinių Purškiamasis Kamuolį Funky Žaislai

Šių Funky Kiaušinių Plonas Žaislai atnešė į jūsų Funky Žaislai yra garantuojama, kad bus didelis hitas su vaikais ir suaugusiems!

Smagu Visiems – Labai Įtempių & Focus

Jie suteiks valandas įdomus įvairaus amžiaus vaikams.

Tuo pačiu metu, jie siūlo neprilygstamą įtempių, kaip suaugusieji ir paaugliai tiesiog stresas toli nepageidaujamų emocijų ir vidinės įtampos šiose įrodyta, įtempių žaislai.

Vaikai su ADHD, autizmo ir kitų sutrikimų padidėjimas budrumą ir ramus, ir juos rasti pagalba koncentracijos ir dėmesio.

Aukštos Kokybės, Tvirtos Gumos

Pagamintas iš TPR gumos.Eiti, išmesti juos apie!Kaip jie hit sienos ar kito lygaus paviršiaus, jie bus išlyginamasis, ir tada atnaujinti savo pradinę formą.

Jei jis yra nešvarus, galima plauti su vandeniu arba rankų dezinfekavimo priemonės.Tai ypač šilumai jautrus, todėl nereikia atskleisti jį į saulę.

Nereikia rub, ruožas, kišti ir žaisti, tai gerai, jis jaučiasi super gera, ir tai ne purvinas, nereikia plauti

Pomodoro Balionas yra labai lipni, atminties vėdinimo, vandens polo yra prieinama bet kuriuo metu

Pakuotės Turinys:

1X Pomidorų Formos Pomidorų vandens kamuolys, Žaislai

Įspėjimas //
Rekomenduojame Amžius 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Sertifikavimo Europoje sertifikuotas (CE)
Modelio Numeris WJF11
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai