Išspausti Stressball Vaikams, Suaugusiems, Fidget Streso Kamuolys Kūrybos Spalvinga Minkšta Naujovė Rankenos Įtempių Globbles Žaidimą 50

€1.77

-40%

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fidget žaislai pacj, anti stresas, žaislai, fidget, stalo žaidimas, šokių ball žaislas, globbles švyti, "bluetooth" laisvų rankų įranga, milžinišką big games, fidget žaislas, globbles kamuolius žėrintis.

ypatybė:

Žaislas kamuolys yra pagamintas iš TPR medžiagos

Tinka įtempių ir suaugusiems, ir vaikams.Tai yra idealus pasirinkimas ir vaikų rankų judesių koordinavimą, vystymosi stebėjimo galimybė, pažintinių gebėjimų, erdvinis intelektas ir tarpasmeninis intelektas.Tai yra taip pat puikus skatinti kraujo apytaką į rankas.

Turėti daug laiko!Jūsų vaikas bus ne sustabdyti nuspaudžiant tai super minkštas ir mielas gyvūnų žaislai.Idealiai tinka šalims, Valentino Dienos, Velykų kiaušiniai, gimtadienius, atlygis už sunkų darbą, Padėkos, Kalėdų ir Naujųjų Metų Dieną,

Kamuolys Squeez yra lengva valyti.Jei jis bus nešvarus, tai lengva pašalinti dėmę su vandens lašas, arba lašas ploviklis, kuris yra labai patogu.

Šių Kawaii Squeez gyvūnų žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės netoksiška silikono.Suprojektuoti, kad atlaikytų daug spaudimas, spaudimas, tvirtinimo ir tempimo pratimai, už 3 ir daugiau metų.

Dydis: 7*7*7CM

Pakuotės Turinys:

2×Išskleidimo žaislas

Kilmės KN(Kilmės)
de spalva, forma ŽAIDIMAS
Įspėjimas 123
Rekomenduojame Amžius Motinystės, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Žaislai Žaidimai
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C), BMK
Modelio Numeris Žaislai
spalva forma brinquedos
kūdikių žaislai juguetes

Panašūs produktai