Aukštos Kokybės Pasukimo Sūrio Trintuvė Pjovimo Peilis Apvalaus Būgno Vadovas Daržovių Peilis Virtuvės Reikmenys

€7.93

-62%

€20.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žalvario liejiniai, šokolado tarka, tarka vadovas, būgno slicer, 12mm vamzdis pvc, sūrio cutter, riešutų slicer, trintuvė nerūdijančio plieno, būgno tarka, tarka slicer.

Kulka Taškų:

1、Nerūdijančio Plieno Medžiaga-peilis ašmenys yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, ir kitos dalys yra pagamintos iš maistinės BPA-free ABS plastiko.Tai peilis, gali sutarkuokite sūrį, vaisius, morkos, bulvės, ridikai, kopūstai, riešutai, šokoladas, kopūstai, duona, džiūvėsiai, sausainiai, moliūgai ir pan.

2、Aukštas Darbo Efektyvumas: Tiek vyresnio amžiaus žmonės ir vaikai gali naudoti.Remiantis svirties principas, darbo efektyvumo didinimą.Pasirodo, 5 ratą per 1 sekundę.Ji gali sumažinti 1 bulvių kaitinimo siūlelio 8 sekundes.

3、siurbtukas Bazė: Su siurbtuko bazė, jis gali būti tvirtai ant švaraus, lygaus paviršiaus.Būgno slicer yra dedami įstrižai, todėl gabalus nukristi iš šio sukasi sūrio trintuvė, sumažinti bet kokį užsikimšimo.

4、Platus Naudojimas: Įsitikinkite, net spirale vaisių ir daržovių keletą sekundžių, garbanoti bulvytės, salotos ir makaronai.

5、Lengva Valyti: Šis daržovių peilis integruoja įvairių virtuvės įrankiai, užima mažai tauriųjų kabineto ir stendo ploto.Lengva išardyti ir lengva valyti.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+ nerūdijančio plieno

Svoris: apie 700g

Dydis: apie 27.5*12.2*12.2 cm/10.83*4.80*4.80 į

Spalva: tamsiai žalia

Pakavimo Sąrašas:

1*Sukamasis Peilis

Modelio Numeris Rankinis Daržovių Peilis Virtuvės Reikmenys
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Smulkintuvams & Filtr
Funkcija Įžuvinti

Panašūs produktai