Daugkartinio Naudojimo Silikoninės Menstruacijų Disko Extra Plonas, Sterilizavimo Menstruacinis Puodelis Su Plokščiais Tinka Dizaino Tampon Trinkelėmis Alternatyvios Moterų Prekes

€0.25

-41%

€0.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: clean point tampon, menstruacinis puodelis vandens išleidimo vožtuvas, 22mm žarna vamzdis, menstruacijų puodeliai atveju, novatec, minkštas menstruacijų diskas, bet kuriuo metu, menstruacinis puodelis sterilizer, taurės mėnesinių, santechnikos rankšluostį, seksualus silikono disko.

Aprašymas

Pavadinimas: Mėnesinių Silikono Dėklas

raudona

Tinka minios: Moteriški

Gaminio dydis: 65 * 76 * 7MM

Medžiaga: Medicininis silikonas

Grynasis svoris: apie 16g

Pakavimo būdas: spalvų sandariklio / OPP pakavimo

Pastaba:

Mėnesinių puodelis turėtų būti dezinfekuojami prieš naudojimą.Prašome naudoti specialų sterilizer arba verdantį vandenį sterilizacija.

Planšetinis kompiuteris eccci taurė nėra nei kontraceptinių tablečių, nei ji išvengti lytiškai plintančių ligų.Jei jaučiate skausmą ar diskomfortą, o naudojant menstruacinis puodelis, prašome nebenaudokite ir kreipkitės į gydytoją.Jei jūs turite TŠS, jums neturėtų naudoti menstruacinis puodelis.

Moterų, kurie neturi seksualinės patirties, nerekomenduojama naudoti šio produkto.

Jokių alerginių reakcijų nesukelia pelėsių ir šlapimo takų infekcijos, ji gali būti taikoma visoms moterims, bet ir mergaitės turėtų būti naudojami atsargiai.

Pakuotė:

Raudona spalva karton. pakuotėje/raudona OPP pakuotės/audinys krepšys raudona

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Gaminio Dydis 65 * 76 * 7MM
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1pc
Modelio Numeris Silikono menstruacijų dėklas
Sandarinimo metodas spalva sandariklio / OPP pakavimo
Medžiaga Medicininio Silikono
Tinka Minios Ponios
Elemento Tipas Moteriška Higienos
Neto svoris apie 16g

Panašūs produktai